Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricajte sta hocete, ali SA-x.com je jedan od rijetkih slobodnih medija u BiH, koji nije pod direktnim utjecajem neke stranke/opcije. Uz to, SA-x je veoma cesto u sluzbi mnogih gradjanskih inicijativa, i svakako najbrzi i najjaci portal u BiH. Naravno da ima mnogo toga za popraviti, ali SA-x je dio nase svakodnevnice, i postoji ogroman krug citalaca koji ga podrzava. Samo naprijed!
sa-x lici ko na internet klub, kakvi vi i mediji, sta je vama, nezanosite se.
od svih ovih švabica ne možeš sastaviti dobru ribu. živjele bosanke, moja vječna pasija.
Kada budete imali izbor da se cita i na Engleskom, e tada cete biti neko i nesto.
Eno ga onaj sto nam brise komentare
Veca je moja hala od vasih prostorija hah izvinite salim se malo
Sve pohvale za SA-X
Ured vam je kritican u najmanju ruku. Vjerujem da vas ima mladjih koji radite u SA-x, a ured vam je demode i sav dosadan. Pa zalijepite negdje nesto, stavite sliku, cvijet, lampu, djidju midju.. Aaajjj koji uniformisti portal vode.. Samo da vam se javi programerski kvalitetna konkurencija.. Asta lavista x ovo ono..
lol, ti očito živiš u nekom svom svijetu. Ovaj portal je pod direktnim nadzorom SDP-a i to se u više navrata dalo primijetiti. Što se tiče gore napisane vijesti evo jedna primjedba: \"Polaznici škole novinarstva koja priprema i podučava buduće novinare radu na radio i TV-stanicama te internet medijima.\" Šta radu, kako radu ? lol Da nije Sandžaklija pisao vijest ?!
Treba svi penzionerima koji su glasali za eSDePe ukinuti penzije, neka glođu kontejnere i masne kese.
..da je bas najutjecajniji ne bi se bas slozio, sa-x ima veliku citanost i posjete cisto radi foruma, ugasite forum na jedno vrijeme pa da vidimo, a vrlo cesto od s**nja na forumu se ogradjujete kao jedno je portal a drugo forum, nije bas tako...i naravno navika je cudo, iskreno ima kvalitetniji portala ali ne bi da reklamiram, i jos nesto, nevolite kritiku, evo neka se otvori tema na forumu, pobrisacete je a prodajete lafinu o slobodi pisanja, mozda i ovaj komentar bude pobrisan ;)
Ma dobro to, nego jel\' iko od vas trehno bar jednu od ovi njemica?
RESPECT!!!
reko je zlaja da ce od federacije napravit zapadnu njemacku.
sarajevo-x.com je najposjeceniji domaci portal to govori dovoljno o tome koliko su uspjesni a oni mozda ponekad nisu objektivni ali imaju vijesti iz svih oblasti i medju prvima saznaju i postavljaju na net novosti.... imaju ekipu imaju sve odlicni su bar meni a ja da mrzim sa-x ja cak nebi niti posjecivao :))) vi sto mrzite ih vi neznate da im cinite uslugu tako sto povecavate broj posjeta i oni zaradjuju na reklamama :))))
MAHALAC ako ti se ne svidja portal . .DVICA BRATEE CITAJ PRESS.RS . . j.E.b.E.m. ti mat.er
znaju li švabe na kopjutar? :D