Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edim Fejzić - pravi pravcati katolik i Hrvat što inače krade pečate stranke pa na privatni račun prebacuje pare namijenjene za stranku, Daliborka Milović - četnikuša izabrana bošnjačkim glasovima i Sejad Tatarin lokalni revolveraš iz goraždanskog OK Korala. Slika i prilika mog grada Goražda; kako čovjek da ne bude ponosan na svoje sugrađane?
A sve to pod dirigentskom palicom najbeskrupuloznije osobe menju njima, Aide Obuce.
Hrvata ko u prici🤣
Inače Musić je radio kao policijac na poslovima osiguranja zgrade Vlade Kantona , te je veoma brzo diplomira na prestižnim fakultetima na brdima oko Goražda(zamislite odjeljenje Prvanog fakulteta u Goraždu) , te je danas ne samo ministar već ,magistar nauka.
Aferim
Edim Fejzić Hrvat...pa se onda žalite na odluke D.Čovića...Bošnjaci pravi ste licemjeri...ali ovakvim postupcima razbijate BiH
Iz Kluba Hrvata izabran je Edim Fejzić. Pa jel barem nekom sa principima i obrazom sa bošnjačke strane muka od ovog cirkusa?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
sve cetvorica kupili glasove za 50KM to svi znaju u Gorazdu
Cuj Tatarin.... Covjek punoglavac, dao guzice SDA-u.
Onakav ljudski sljam kao sto je Pistoljdzija p.cka vise ne izbaci.
Ma ovo je preseravanje... Ukinuti ovaj nepotrebni dom što prije!
Poslanik Suad Došlo (SDP)je postavio poslaničko pitanje Premijeru , da li je ikada ministar finansija Džihanić diplomirao.Na ovo pitanje mu je odgovorio ministar policije Nijaz Musić(SDA) , povišenim tonom i dignutim prstom za skupštinskom govornicom , i zaprijetio poslaniku Došli , da ne smije pitati Premijera takve stavri i da on nikada neće odgovarati na takva pitanja, za ovakav gest, ovaj bahati ministar je dobio nadimak goraždanski Berija.
Vlada Kantona Sarajevo se oglasila o zapošljavanju referenta za pripremu sjednica prije 31 minutu +3 https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupnici-u-sbk-sazvali-hitnu-sjednicu-da-sebi-povecaju-pausale-na-1-000-km/190205079 SDA GAMAD! ZA LJEKOVA VAM TREBALO! OTIMATE OD SIROMASNOG NARODA