Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar Hrvati i Srbi nisu saveznici u Bosni? 😜
@PonosniBosnjan1n Pod onom zastavom je smanjivan teritorij RS prije 25 godina
@PonosniBosnjan1n ček da dođe kredit od MMF,onda će bit druga priča.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Da li će ikada doći vrijeme da Klixovi čitaoci i komentatori počnu pisati normalne, učtive komentare u pomirljivom tonu. Da li će nekadašnje komšije i susjedi koji su udobno živjeli skupa shvatiti da treba i dalje živjeti zajedno, odbaciti mržnju nametnutu ratom i bolesnim željama za podjelom BiH, ponovo izgraditi povjerenje ili će Klix ostati pljuvaonica i mjesto susreta tri mržnje?
@petarpetrovic Neće skoro. Jer ovaj sajt namjerno pušta agresivne, prostačke komentare. Npr.imaju nekoliko naloga koji se predstavljaju kao ekstremni Srbi. Puste neku njihovu bljuvotinu. A onda puste na stotine šovinističkih i komentara na račun Srba, kao odgovor. Tako to funkcioniše. Svjesno generisanje mržnje. I brisanje komentara koji o tome govore.
@Rusmo2 srbi i hrvati ne postoje.... hrvati su postali mjesavina preostalih hrvata....srbi su postali od malog broja srba..... sta napisa junače
predizborna suplja
Ovaj BH pravoslavac Broceta spominjanjem naziva Hercegbosanska županija ustvari zeli isprovocirati BH muslimane.
Dotični naziv kao u njegov šahovski grb smetaju i Bošnjacima, pa je ovo prilika da se to skupa sa nazivom eReS promjeni u nešto što je ustavno, a neće nikog vrijeďati!
Ukinuti kantone.
Srbi mrs u Beograd pa tamo dajite imena ulicama i drzavama !!! Ponosna moja je zemlja HRHB !!!
kako ce osporavati nesto sto ne postoji
Niti ima jedno niti postoji drugo iz navoda.smijesni ste sa tim nazivima hercegbosna i rs... BOSNA I HERCEGOVINA DRZAVA NE DJELJIVA a sve ostalo su samo mastarije .kome se ne svidja neka ide gdje ima bolje
Nemojte se svadjati oooo srbi ooo hrvati, vi ste se udruzili da bi naudili Bosnjacima i Bosni i Hercegovini, budite zajedno vazda oooooo
Ha ha
Osporite se međusobno,sve je to fašizam iz iste kuhinje.Puno uspjeha želim!
Ovi iz SDA ce biti protiv.Nazalost
Ja sramote pa zar je do sada niste osporavali a protjerali su vas od tamo bruko ustaska
pored toliko bosnjackih beskicmenjaka nadje se jedan srbin da ustane i kaze ovim uzp ustasama ono sto je fakat i istina! pod ovom zastavom su osudjeni za UZP!
Bas je tzv. zupanija, dodji u Livno i Siroki pa kad vidis sahovnice reci onda tzv.