Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za SDP je depolitizacija sve ono što će bilo koju instituciju dovesti pod njenu kontrolu. Pa ovaj prijašnji zakon je donesen malo prije nego će Alijasa na čelu sa SDP pasti sa vlasti, i njime su ukidanjem uticaja ministra nad radom policije željeli izbjeći da se gubitkom vlasti izgubi i uticaj nad policijom. Sada kada su ponovo na vlasti i kada je njihov ministar policije politička kontrola bi bila u redu.
Kako to sad da su na jednoj strani OHR, SAD i SDA, a na drugoj SDP.
kriminalista, on je davao i ocjene i diplome za biro...valjda ima toliko ......neceg da bar to vise ne radi
Ovaj Mr. Bean još jednom potvrđuje da su SDP-ovci majstori zamjene teza.
Pa naravno da će nesposobni Genjac, Mehmedović i ostali iz SDA biti za ovakvo stanje u Policiji. Da njihovi zeleni komesari odgovaraju mafijašima i njima a da u Nezavisnim odborima ostave svoje kriminalce i da SDA niko ne sankcioniše za 20 godina kriminalnog vođenja države!
pa ovaj nas ministar bi trebo\' malo da se bori i za nas kriminaliste, da istrijebi mesare, arheologe, ove s muzickom akademijom....i da ustupi mjesta ljudima koji su se prije svega skolovali za ta mjesta..cc:)
depolitizaciju kazes?!?!? koga lazes.samo namicete vodu na svoj mlin.
Krst se ne moze komenteriati al zato se moze pljuvati po Islamu.Blagodareci saxu.
Pa moj Hamo ti fakat misls da je ovaj narod toliko glup!
Nagradno pitanje. Ukoliko su Nezavisni odbori produžena ruka SDA, koji produženi organ Zlatka Lagumdžije je ovaj ministar?
KO POKRIVA SILNI KRIMINAL, KORUPCIJU, PRODAJU DROGE I SL.
Najlakse je za vlastiti neuspjeh optuzivati i kriviti druge!
Svi oni koji imaju oraha u džepovima imaju i velikii STRAAAH od... Pogledajte što je za kratko vrijeme uradio novi ministar unutrašnjih poslova u R.Hrvatskoj Ranko Ostoić.Između ostaloga uveo je poseban odijel u policiji za istraživanje ratnoga profiterstva i sumnjive privatizacije. E hajmo i mi početi sa takvim odijelom! Ali nekogaa jee straaah jer to \"NAROD ZNA\":)
Pojesce te ovi vukovi nepismeni.Sta ces ti njima objasnjavati, dzabe ...