Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle više ovakva pompa oko jednog potpuno nebitnog lika, satelit SDA i ništa više
Ma ovaj covjek se smije onako hinjski svima u facu...Zna d anikada vise nece biti ni na jednoj bitnijoj poziciji i ko hajde da ja "handrim"ljude i sve po redu dok mogu.
Gospodine molimo Vas da se uozbiljite i odblokirate procese u ovom entitetu...a to ce te uraditi tako sto ce te imenovati sudce za krovnu pravnu instituciju ove zemlje, i molimo Vas da prestane te sa odlaganjem jer Vas trpimo kroz cijeli Vas mandat...Bitniji Vam je put u raznorazne Koreje od imenovacanja sudaca da bi se mogli procesi nastaviti....Bezvrijedni ste i vi i vasi sljedbenici, jer ovoj zemlji nista dobro niste donijeli a niti cete.
Je li ovo taj Budimir http://ezoom.ba/vijesti/predsjednik-fbih-stiti-ubice-i-silovatelje/
Ne znam da li sam u pravu, ali prvih 7 komentara neodoljivo liče jedan na drugi - po rukopisu mislim.
zlatko je ovog smrrada doveo na vlast, neka ga zlatko i istjera govvnavom motkom kako zna i umije !
Halal stranka pra(h)va i njen Vodja ... FUJ, FUJ, FUJ, FUJ !
Ma neka sis e ti nahodao Zivko po svijetu, pa sad ispade kao da si cekao neke provjere... Providno...
Ma ne mogu da vjerujem da se udostojio da se izjasni. Kkve vise provjere godinu i po, ma ovo je samo cista kupovina vremena, a zna se ko stoji iza svega i ciji je Budimr uvlaciguz.
Ukoliko se nastavi sa potpuno besmislenim opstrukcijama rekonstrukcije vlade Federacije BiH, pozivamo sve nezadovoljne građane da ubuduće svoja prava traže pred centralom SDA, Kabinetom Živka Budimira i centralom mesne industrije Lijanovići.
Budimire dosta je vise opstrukcija. Radi svoj posao kako treba ili ga prepusti nekom drugom. Nek stvari napokon krenu s mrtve tacke.
Posljednji pokušaj Budimira da zatraži mišljenje i od Ministarstva civilnih poslova BiH o Šahbazu Džihanoviću, kandidatu za sudiju Ustavnog suda FBiH, samo je nastavak blokada i opstrukcija predsjednika FBiH. Nakon što je građane FBiH danima zavaravao pričom o provjerama Džihanovića pred Tužiteljstvom BiH, te nakon što je to isto Tužiteljstvo potvrdilo da je Budimir uz pomoć SDA lažno oklevetao Džihanovića, Budimir je sa svojim političkim pokroviteljima smislio novi način za opstrukcije.
Valjda ti je doslo iz guzice u glavu pa ces prestati s opstrukcijama i pustiti da se proces izbora sudija zavrsi, te da se formira nova vlada FBiH. Dosta i tebe i tvojih nalogodavaca SDA.
Treba pozivati nadležne institucije u BiH, prije svega policiju i tužilaštva, da ispitaju kome je sve u protekle dvije godine Budimir potpisivao pomilovanja, da li je za to imao saglasnost Komisije za pomilovanje pri Ministarstvu pravde Federacije BiH, te da li je u tim pomilovanjima moglo doći do mogućih krivičnih djela sa finansijskom pozadinom.