Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Predsjednice, ZNATE dobro da se Bosna i Hrvatska MOGU SPASITI OD SRBPSKIH BARBARA jedino ZAJEDNO I SVJESNO KOLIKO SU SRBI I SRBIJA MONSTRUMI I KRVOLOCI ! A ovim srpskim barbarima koji laju ko bjesna pa*scad zeljna krvi MOGU IM SAMO NAPISATI DA TI MOGU PITI S TVOJE FLAUTE BORCA JER SI BRANIO SVOJU ZEMLJU I GRADJANE OD SRPSKE BARBARIJE PROFESIONALNIH SILEDZIJA I U*BICA !
jesil ti lud il ti noge smrde
jednu stvar nikako ne razumijem: otkud nama Hrvatima toliko gnji.da u nasem narodu ?! zar su mrve ispod turskog hastala vaznije od casti i dostojanstva ?! Ljigomire, ljigomire ...
Ovo je isto kao da je i ukinuta supervizija. Go home Yankee.
ovaj opet luta...
lojavi, a tko tebe za sta pita ?!
Š u p a k poturički opet se izgleda nakratko iskobeljao iz š u p k a i s l a m o f a š i s t e Z l a j o g l u a.