Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREDSJEDNIĆE , SAMO PRVO TREBATE SMJENITI PRVOG POLUPISMENOG PREMIJERA I NJEGOVE KORUMPIRANE U KRIMINAL OGREZLE FOTELJAŠE KOJI ZAJEDNO SA BOSOM KRIMINALACA RADOJICOM POKUŠAVA DOĆI PREKO BEZAKONJA NA ČELO NADZORNIH ODBORA , A SVE U CILJU SAMO LIČNOG KRIMINALA. DOSTA IH JE VIŠE ,NEK ONI ODGOVARAJU ZA SVOJU IMOVINU I NEK DOKAŽU ARGUMENTIMA NA SUDU KAKO SU SE USPJELI OBOGATITI POSTATI DIONIČAR U MNOGIM PREDUZEČIMA, NA POŠTEN NAČIN. SAMO SU SE KRIMINALNIM RADNJAMA BOGATILI ZA OVE GODINE , A SAD SU NA OKUPU SVI KRIMINALCI U SDP_u I SBB_u. DOSTA JE NJHOVIH SPLETKI, PODVALA I LAŽI, NAROD NIJE NJIH IZABRAO DA NAS PREDSTAVLJAJU.
Da ga sda ne podržava bio bi samo predsjednik MZ, koliko je dobio glasova na izborima.
Budimire više si pustio za godinu dana na slobodu i amnestirao kriminalace i ubice nego svi dosada predsjednici Federacije za 15 godina. Ti si taj koji podržava kriminal i korupciju. Što ne reagiraš zbog Razvojne banke i SDA kriminala...
Treba početi od tebe!
MA SKINI OVE CRVENE PREVISE KRADU
Zivko, podnesi ostavku i pokazi makar jednom odgovornost prema gradjanima i narodima federacije!
Prvo se obracunaj se sa svojim partnerima iz SDA i njihovim omiljenim i propalim tajkunima (mnogo su im drazi i vazniji od naroda i drzave).
kad nam ove zlatne kasike istupe iz vlasti ici ce nabolje sve pa i korupcija
u sporazumu o kojem se toliko pricalo je i ovo definisano, tako da vjerujem da ce se lagano rijesiti, ali samo kad ovi foteljasi koji su nas i doveli ovdje se povuku
Živko,ajd živ bio ne palamudi mi ti o borbi protiv korupcije
Svi mi znamo ko je oduvijek potencirao ovo pitanje i stalno pozivao na njegovo rješavanje.
Ukinite SDA i odmah vam je koruptivnost umanjena za bar 50 %