Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da se sindikat GP vraca u reprezentativni sindikat nakon sto uskoro bude smijenjeno sadasnje rukovodstvo. Imaju rok 10 dana za odrzavanje vanredne skupstine. Sarovic, Hasanovic i Bilic moraju otici nakon one nebuloze od tzv. protokola koju su neovlasteno parafirali s nizepozicioniranim predstavnicima Vijeca ministara neki dan i time obustavili planirani protestni skup odnosno zamrznuli strajk. Sindikat je snaga koje treba da se plase klocevi tipa Lagumdzije, Spirica, Bevande i sl.
Puna podrska GP. Konacno neko ozbiljan u sindikalnim organizacijama - ne daju se prodati i stite interes kolega. Budimiru svaka cast. Bevanda i Spiric su, za razliku od njega, državne i policijske sluzbenike izvrijeđali (\"nece se ni osjetiti ako strajkuju, nega se zahvale Bogu sto imaju posao...\"), a za ovakve izjave bi svaki ozbiljan parlament i sindikat trazili smjene Vijeca ministara.
budimire odlično! evo ja nudim rješenje svih problema u bih, špirića treba poslati logopedu, a ako liječenje ne uspije onda ga zajedno sa šestorkom poslati u drugu galaksiju neka rade ko prevodioci za vanzemaljce, ionako ih ovdje niko ništa ne razumije.
Poslije toliko dana tog vaseg strajka izgleda da ima i pametnih politicara , neznam koliko je on u moci da vam pomogne ali lijepa rijec nije viska svaka mu cast , ja kao obicni gradjanin podrzavam vase zahtjeve i prelazio sam granicu malo cekao ali nije problem profesionalan je odnos vas prema nama gradjanima.Ja nisam znao da su tako mala vasa primanja i topli obrok dok mi policajci nisu rekli kada sam prelazio granicu nemogu da vjerujem da radite na prelazu 12 sati a vijece ministara vam daje topli obrok od 6 KM pa neka oni jedu za te pare , uostalom njima i ne treba kada im je sve gratis puna podrska svakog postenog drzavljana BiH.