Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ovo normalna drzava budimir bi ostao u pritvoru, ali posto SDA svojim mafijaskim postupcima spasava sebe preko budimira i dalje cemo zivjeti u totalitarnom sistemu koji je upravo stvorila SDA tokom svoje vladavine u zadnjih 20 godina
...da je ovo normalna država, sve ove koje si naveo zajedno sa svojim SDP-om, narod bi davno poskidao sa vlasti, osudio i strpao u zatvor...a na njihova mjesta postavio ljude koji su pošteni, sposobni i koji prvenstveno vole ovu zemlju... Ali upravu si, ovo nije normalna država ;)
nadam se da ce poslije iskaza da se vrati tamo gdje je bio prosli mjesec dana i sa sobom povesti nalogodavce iz SDA koji su sve ovo zakuhali kako bi ostali na vlasti iako nemaju vise podrsku parlamentarne vecine, ali oni ne znaju sta je demokratija i demokratski principi pa se tako i ponasaju
Moze, slobodno zahvaliti politickim opcijama, koje se kriju iza njega,, ovoj ce proces sigurno odgovoriti na brojna pitanja... Samo se ceka prilika
Gdje si poglavnice?? jel mu iko rekao ovo za presudu ovo nesto zlocninacki podhvat i to.. pa da zna da mu Bog nije slusao molitve... glupan...
Da hoce vise proci i ova afera oko Budimira, svima se ja mislim vise popeo na glavu. pa i sam sebi! Nadam se da ova komisija radi stavarno neovisno i bez pritiska, te da ce donijeti prave odluke.
U normalnoj državi, kriminalac kao što je Budimir bi ostao iz rešetaka, a ostali njegovi "prijatelji" bi mu se jako brzo pridružili u čeliji !!!
Mislim da nije i da svaka osoba na javnoj funkciji koja je suočena s teškim optužbama i istragom, poput Budimira, mora biti razrješena s te pozicije.
Od trenutka njegovog uhićenja mi u SDP-u govorimo da bi bilo moralno i najbolje rješenje za Federaciju da on podnese ostavku. Proteklih gotovo mjesec dana Budimir i SDA su pokazali da se državom može upravljati iz zatvora i da je za njih to potpuno normalno stanje.
upravo tako. Kad je mogao osloboditi preko 200 ljudi, moci ce osloboditi i sebe :)
šta hoćeš time da kažeš, da on dođe nešto kao bosanski Hudini ... budi mir s tobom
Pošto je Budimir poznat po pomilovanjima, komisija će i njega pomilovati.
Ma ne, Kačavenda je poznat po pomilovanjima...