Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro je najvece zlo
Radoncic se tali sa Miskovicem
NIJE odbio zahtjev već je odbio RAZMATRATI zahtjev do odluke suda pa imal iko pismen u ovim medijima hebote pa ovo više ne može pod kožu ljudi
Jedan od rijetkih ljudi na politickoj sceni BiH koji se drzi zakona i principa. Svaka cast gospodinu Budimiru! I poruka za Niksica: silovanje demokratije nije ovo sto radi Budimir (to, naime, jeste demokratija) nego ono sto radi krsenjem niza zakona uspostavljena tzv. \"nova\" parlamentarna vecina, koja je, btw, nidje veze.
Budimire ti si pokazao ko si kad si onda kad si oslobodijo kriminalce koje je hvatao i interpol.A ovo sto radis dzaba se otimas jer ces sigurno letjeti i ti iz vlasti.A iskreno se nadam da ces odgovarati zato.
Braca zajedno! Zivko i Suljo Tihic su stabilnost Bosne i Hercegovine. Samo naprijed, narod zna
Neka crvendaci odu sada kod Milorada po instrukcije kako da razvale Federaciju i BIH
Hajmo boljsevici pakujte prnje i na lenjinov mauzolej po instrukcije.
...meteoru sto ides da nas poderes...smak svijeta i tako to...molim prvo da poderes u sve ministre, direktore, vlade i razvojne banke...da barem malo meraka bude...a onda sve sravni ovo...i naseli crnce....njima ce da bude dobro ovdje.
Nedaj smjenu mat.r im sdp- ovsku.
mi smo komunisti i trenutno smo u u ljubavi punoj strasti sa snsd,hdz sbb !!nije vazno sto smo prije govorili da je radoncic udbas i moralna nakaza nije vazno sto smo govorili da su hdz fas.is.ti nije vazno sto nam je dodik bio ce.tn.ik ,sve je to bila mladalacka zbunjenost jer onog momenta kad je nas voda zlatko shvatio da ce mozda prvi put u svom zivotu biti odmaknut od drzavne sise shvatili smo ko je nasa ljubav!
LJUDSKA PRAVA. Jesi li se to pozvao na ljudska prava ministara. Nemoj da ti sad psujem sve po spisku prašinaru jedan.
Budo izdati ne zna za razliku od gospode, koji su prevarili svoje birače, što ne rekoste u predizbornoj da ćete koalirati sa Dodikom, Čovićem ... LICEMJERI SRAMOTA ME ŠTO SAM VAS PODRŽAVAO I SA NARODOM SE PREPIRAO RADI VAS, A ČIM NA VLAST DOĐOŠE POSKUPIŠE STRUJU, PLIN, NEPOTIZAM POSTADE MODA, A O OBEĆANJIMA PROTIV KORUPCIJE I KRIMINALA DA NE GOVORIMO UTOPIŠE SE U NJEGA..........
a šta su ovi mislili, da će Budimir preć\' kod njih ko Desnica
Na Budimirov ziro racun Svicarskoj je leglo 200.000 eura prije 4 dana
bosnje uce o politici? culi za sdp,nesto i vidjeli, pa im nista nije jasno..ko bi znao..a sda im je totalna nepoznanica.. a izgleda poznato..i ako nije tako, tako se cini..:)
KRIV JE DODIG