Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota ko nama rukovodi državom i još sramotnije da je ovakva pa skoro cijela politička scena! Sve sami mafijaši i tajkun, Sicilijanska mafija nam nije ravna!
ovo je ipak obrat u ovom procesu..oleg cavka kaze"Budimira iskorištavali njegovi suradnici i uzimali novac"?????zar nije receno da je budimir uzimao novac preko saradnika???kakva vlast takvi tuzioci!ima li svjetla u ovom tunelu!hoce li se ikad pojaviti stranka ili pojedinac da zeli svima nama dobro i da radi po zakonu a ne da gleda da obezbijedi svoja buduca pokoljenja?
Ovi naši novinari će od Budimira napraviti cvječku dok za to vriemem fašiste kao što je i on sjede na čelu države i beru svoj "krvavo" zarađeni paušal !!!
Ovi naši novinari će od Budimira napraviti cvječku, dok za to vrijeme fašiste kao što je i on sjede na čelu države i beru svoj "krvavo" zarađeni paušal !!!
SRAMOTA JE DA KOMETARE NA OBJEVE DAJU REPTILI KOJI NEMAJU IDENTET I DA TAKVI SEBI DAJU ZA PRAVO DA KOMENTARIŠU GOSPODINA BUDIMIRA. SVAKOM POLUPISMENOM I OGRANIČENOM POLITIČARU SMETA PAMETNIJI OD NJEGA SAMOG .JADNI SU ONI KOJI IMAJU ŠTA REČ ZA GOSPODINA BUDIMIRA . NAJMANJE ŠTO MOGU KAO BOSANAC REČ VELIKA FALA I DA VAM DRAGI BOG DA SNAGE, ZDRAVLJA ,SREČE I PAMETI DA I ZAĐETE NA KRAJ SA SOTONAMA PRIVREMENO NASTANJENIM U NAŠOJ BIH.
SITI SMO POLOVICNIH I PRIVREMENIH RIJESENJA!!!!! TREBA RASKRSTITI I SA MZ I EU I US.ZATRAZITI PUNU PODRSKU CIJELOVITOJ I SUVERENOJ BH AKO ZATAJE ZAHTIJEVATI REVIZIJU DEJTONA I RAZDVAJANJE OD RS-A.NEKA SE ONDA BAKCU SA PALESTINOM I GENOCIDNOM TVOREVINOM KOJU SU ONI VERIFIKOVALI.DOSTA J VISE UBLEHA IZ MZ I VISOKIH I NISKIH PREDSTAVNIKA.ILI DRZAA ILI RAZLAZ.ODMAH ZATIM POSPREMITI KUCU,UKIDANJE KANTONA I SMJENA OVIH DEBILA NA VLASTI!!!!!!
a je ciganluka, ne zna se ko je gori ili tuzitelji ili BUDImir
Ipak, ova pičurina je najviše ZLO!
BUDIMIRE... BUDI MIR-an
CUj zeli raditi svoj posao. Budimire zelis opet uzimati pare za pomilovanja?
Sto mu dajete medijski prostor?!
Bolje mu je da bjezi nego sto nam cirkus pravi od drzave
Ne dajte mu van drzave, sakrit ce se negdje u misiju rupu ... zna da je kriv pa sad trazi nacin da utekne kazni!
Budimir - stari postenjacina