Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su lopovluk i nepotizam nas titojugendera/komunjara daaaavno ušli u narodno predanje: GUZONJIN SIN tekst U mojoj ulici ne prodaju se kifle ne tece saobracaj i dim u mojoj ulici nema fukare jer ja sam guzonjin sin Oko mene rastu cempres i drot veceras imam party, a ujutru trim lijepe zene dolaze kod mene jer ja sam guzonjin sin Jede se kavijar, pije se gin ima se para, ima se s cim ponekad trava, nikad heroin jer ja sam guzonjin sin U skolu me vozi samo auto pravo sa mnogim sam pjevacicama spav'o sa sobom nosim svoj mali karabin jer ja sam guzonjin sin Moja raja me bas ne vole zavide mi na moje uspjehe a ja sam svima najbolji ja sam sa svima fin jer ja sam guzonjin sin Al' kad me ona zovne hodi malo 'vamo, ja odmah potrcim jer macehu ja volim vise nego starog jer ja sam guzonjin sin Danas sam dobio svog maloga Porschea i malko cu se voziti s njim jer ja sam, ja sam guzonjin sin
Podrska Predsjedniku Budimiru, ovo sve sta rade lagumdzija i covic JE JEDINO PROJEKAT I CILJ stvaranja TRECEG entita koji ce poslije biti DIO VELIKOSRBIJE, tj, IMAT CE TAD SRBIJA IZLAZ NA MORE ! Genocidasima SRBIMA je jako vazno DOBITI juzni dio BIH-e zbog strategijske i GEO otimanja drzave BIH-e za svoj projekat velikosrbije ! ZAPAMTITE PRAVI HRVATI, jaka BIH-a JAKA I HRVATSKA !
DAKLE SVE JE SPREMNO DA SE BOŠNJACI MARGINALIZIRAJU A BIH LAKŠE USTROJI PO MJERI SRBA I HRVATA , BRAVO ZA SDP I SBB KOJI SU IM OVO OMOGUČILI. SAMO DA ZNATE DA U BIH JOŠ UVIJEK IMA ONIH KOJI SE NE STIDE SVOG IDENTITETA ( NISU KAO MNOGE KUSTURICE) I DA CE SVE URADITI DA BOŠNJACI OSTANU DOSTOJANSTVENI I DA NIKO NBEĆE GATITI NJIHOVO DOSTOJANSTVO I MARGINALIZIRATI IH.
najveće zlo za BiH i Bošnjake je domaći kvisling Lagumdžija koji je više zla napravio za ove dvije godine nego SDA za 17, i to su činjenice, jer je on krenuo kao Dodo da prodaje telekom i EPBiH, dok može, jer je blizu 2014., avalja namaknuti lovu...da, istina je da je on strani igrač u Bosni, za zauzimanje ključnih resurs, s ciljem kolonijalizacije BiH, i uništenja Bošnjaka jer što nisu uspjeli u ratu, sada pomoću psihološkog rata pokušavaju da dovrše, a stvarni cil je je da sva pismena omladina napusti BiH, i da je nasele svojim poltronima, kako bi izvršili palestinizaciju države......
zanimljivo koliko amerika gura svoje ljude svoje spijune lagumdziju i radoncica..........prodajte bosnu al dzaba vam opet cemo se boriti za nju ...i koliko ja kontam ovo je uplitanje u drzavna posla bosne
pa i hos je bio za cijelovitu bh dok je hdz bio uvjek za podijelu bosne ,
dragan zlaju nateže za federalnu vlast,a buda ne da vazalin uh uh uh teško
http://www.bhdani.com/default.asp?kat=txt&broj_id=817&tekst_rb=6
Budimira biramo za novog predsjednika 2014, pa vidimo se
budimir je jedan borac koji pokusava da onemoguci scepu i laguzdziju da rasture drzavu. jer su zato i placeni iz srbije
M.Selimović: "Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono sto danas hoćemo da zaboravimo. Аli nismo postali ni nešto drugo, stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo vise nikud. Оtrgnuti smo, а nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica оdvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, а nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, а tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni šta smo."
Budimire, potroseni kurtone, ne trebas vise Lagumdziji koji te tu postavio, poturice vise nisu na cijeni ... ljudski otpad uvijek ovako zavrsi, toljagom ga moras tjerati iz fotelje koju nije zasluzio !
Budimire spasi nas!
Eno kadrovi sdp unistavaju javna preduzeca nesavjesnim poslovanjem
BUDIMIRE, SAMO TAKO..... SVAKAKO JE SVE NAOPAKO.......VESELO ! A ŠTO POLA POULACIJE NE RADI......NIKOM NIŠTA......
Onda ste vi gospodine rataru pogrijesili profesiju kada ste totalno neupuceni u zbivanja .Naime ova nasa jadna Bosna je davno podijeljena ali je jos ostala kost u grlu mnogih koji nemaju snage da je dokusure.Svaki dan je za nesto kaznjavaju stranci.domaci izdajnici,politicira iz rs-a itd.Postala je poligon za potkusurivanje.Iako sam se borio za nju i ovo malo sto je ostalo od nje sa vecim zarom cu se boriti da ova djeca imaju svoje a ne nekakve propale ideje socio komunizma i ideja mladih proletera.Zivjela Bih i moja sda.