Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helikopter za 8 tona vode ... pelena ... jbt ... koji promašaj. Sve moglo kamionom, ali mora se uslikati podoficir JNA. Nigdje ga nije bilo pa da žaba digne nogu ... FUj
herceg bosna? nije vise bosnjak nicije cvijece vec biljka ljudozder kad ga dirnes. pusite ga svi koji mislite bosnu podijeliti.
Dostavio pomoc tako sto se slikao i pozirao ispred helikoptera, a drugi odradili sav posao.
Poserem se i popišam na Budimirovu pomoć, djecu i nakaradnu ustašku familiju
Bas sam ti se sestre neki dan sjetio, smece jedno PEDOBALISKO
Nemam sestru pedokatoliče, ali imam nekoliko pedokatolkinja u podrumu izbjeglih iz Posavine, koje držim ko robinje i guzim kako hoću--------------------
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za Budimira! Nek znaju ljudi da nisu prepušteni sami sebi! Hvala ljudima koji su sakupili pomoć, hvala Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu što je dovezlo pomoć helikopterom !
Samo za hrvate...
Pa nepise na celu ljudima sta su, vec je pomoc za taj dio bej ha .
yebo ti taj nick mater, normalna priča i takav naslov ne idu jer ti ljude ne primjećuješ osim ako nisu obilježeni šahovnicom znaš ti šta je herceg bosna uopšte?
Budimir budi mir.
sretoh danas budimira, pitam ga šta ima, kaže: da vidiš sranja u ruandi...
Aferim Budimire !