Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma joj jedno ako cujem da on nesto odlucuje otici cu iz ove drzave, pa nema smisla
Budimir pokusava na svaki moguci nacin da stekne ugled koji je nekad imao, ali sad tesko... Tvoje politicki vrijeme je proslo...
BUDIMIRE NE DAJ SE, NE IZDAJNICIMA SDP-a DA RAZVALE BIH !!! BUDIMIRE NAROD JE FAKAT UZ TEBE I UZ KOMŠIĆA NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!!
NE DAJ SE PREDSJEDNIČE ! Shupcici iz sdp pisu ove dirigovane odgovore, narod je uz tebe ! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!! NIKADA VIŠE ZA SDP !!!
tihić reće da šahbaz nije bošnjak po ukusu sda
Svi se izgleda mogu smijeniti sem njega, nakon svega sto je napravio, blokirao sve moguce, prekrsio ustav on i dalje odlucuje nesto
nastavit ce on da blokira kao i dosad
Koliko samo vrsi opstrukcije u FBiH. Sve zbog zelenih foteljasa i ratnih profitera, kakav je i sam!!!
Ovaj covjek, je cista zabluda... Smjena pod hitno!!!!!
Samo se reklamira a nista konkretno da uradi!! Prodana dusa!!
Čovjek se samo reklamira jer zna da će izčepiti, sramota ...