Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRŽAVA ZA ZLAJU ! KAKO DODJOSE OVE CRVENASI NA LAST MALO MALO PA KRIZA ZIVE OD POLITIČKE KRIZE ! sad ce jos malo pa ce i Fahru otjerati....
Svaka cast Predsjedniku Budimiru, jedan od rijetkih politicara koji je cestit i inteligentan ! Predsjednice, vise vrijedi i jedan vas nokat nego svi ostali politicari na vlasti aktuelno ! Ocito je da je lagumdzija jedna obicna politicka pro.stitutka ! Podrska vama Budimire i postivanje !
12.05.2012 \'\'VLADA FEDERACIJE RADI ODLIČNO I NEMA POTREBE ZA SMJENAMA\'\' 12.\'6.2012 \'\'POTIPSUJEMO NOVU VEĆINU I SMJENE U VALDI FEDERACIJE BI TREBALE BITI U ROKU OD 7 DANA\'\' Pa dobro majku mu nije ovo pozornica za \'slučajni prolazniče\' , ljudi kuda ovaj blento srlja?
Ovaj iz mase čita avazovštinu, to je najveća fabrika laži, opet na štetu gražana, nebili došli na vlast pa da onda poteče \"med i mlijeko, sačekaj i drugu stranu pa ćeš vidjet šta je u stvari istina. Avaz je OGAVAN , samo je kod Radončića sve \"OK\" , do juče je bilo KATASTROFA u SDP, danas je u SDA, S BiH i HSP-u, Zlatkova matrica nema šta, GADI MI SE:
Ljudina je ovaj Budimir, pomilovao 85 kriminalaca, od toga 36 koji su osuđeni zbog ubistva. http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/100926-predsjednik-fbih-ne-postuje-pravosudje-budimir-pomilovao-85-kriminalaca-bez-saglasnosti-sudova.html
Posrbice, Bošnajci barem razmišljaju svojom glavom i prave sebi izbor- što i jeste demokratija. Prdnut ne smijete Duduku, drži vas ko dresirane džukele. Mrš posrbice odavde !!
Jest, sve je bilo O.K. dok se od normalnog čovjeka nije pretvorio u poturčeno g o v n o.
Fotelja za čovjeka
Zlatko i njegovi politički satarapi su kao elementarna nepogoda unazadili BiH za nekoliko mjececi da je teško očekivati napredaka u dogledno vrijeme. Budimire pokazao si dosljednost i vrline koje Zlaja ne razumije, glup je za tako što. Podržavam SDU- Vanredni izbori dok još ima nade da se BiH spasi od propasti od dokazanih mafijaša. Samo pogledajte šta je ČOVJEK u stanju napraviti i podjeliti ovo malo bosanskog bića što istrajava na jačanju BiH. Zlatko je GAD nad Gadovima.
JESI LI VIDIO ZLATKO ŠTA SI URADIO SVOJOM \'ZNAM JA SVE I MOGU JA SVE\' TOKMAČE JEDAN NARCISOIDNI. ZNAŠ TI Q.RAC MOJ. DAJ OSTAVKU JER SI NEZREO DA VODIŠ SDP. DONEDAVNO SI SE BORIO ZA PLATFORMU SADA JE GAZIŠ. BUDIMIR JE KLINTON ZA TEBE. PODRŠKA BUDIMIRU !
Zlatko je najveci balkanski islamofob, j. ti on m.ater futavu
Budimir je čovjek kojem ovi \"golubovi\" od politicara nemogu pera obiti!Nakon izbijanja Domovinskog rata služi u Hrvatskoj vojsci, a od 1993., pridružuje se HVO-u. Tijekom rata vršio je razne dužnosti, bio je načelnik stožera i zapovjedništva stožera VF BiH od travnja 1994. do srpnja 1995., zatim načelnik glavnog stožera HVO-a od studenog 1995. do rujna 1997. Nakon toga postaje dozapovijednik i načelnik stožera zajedničkog zapovjedništva VF BiH od rujna 1997. do siječnja 1999. Godine 1997 preselio se u Mostar, a u mirovinu odlazi 2001. kao pukovnik HVO-a i general bojnik HV-a. Nakon umirovljenja postaje sportski djelatnik u Mostaru gdje je sudjelovao u obnovi Odbojkaškog kluba Mostar. Njegova politička karijera počinje ponovno 2006., kada postaje član Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine. Godine 2008. izabran je za člana Gradskog vijeća Mostara. Izborom većine u oba doma Parlamenta Federacije BiH 17. ožujka 2011. postaje predsjednik Federacije BiH.
I sta sad,Budimir i Kebo nisu postovali Ustav FBiH,aPudaric kao jeste pa ga ne treba smijeniti,ili zato sto je iz vladajuce stranke...e svasta,neka nam je Bog na pomoci...
Covjek je dobio 2 tisuce glasova na izborima, i postao predsjednik Federacije BiH. Eto sta radi tkz. medjunarodna zajednica sa Hrvatima. Bosnjaci nam izabrali clana predsjednistva, a onaj smotani Inzko predsjednika Federacije. Da ima i malo srama (ko sto nema), sam bi podnio ostavku. Mile Dodik mu je u Mostaru dobacio: Dje si predsjednice! uz opci smjeh svih Hrvata koji su se tu zatekli. Zivko predsjednik-koja sprdnja sa demokracijom:)))
Gospodinu Budimiru puna podrska i kao sto neko rece jedan od rijetko dobrih i postenih politicara na nasoj sceni. Ne predajite se bez borbe! SDP lagano ali sigurno tone, a svi znaju ko je uzrok tome!
Slučajni prolazniče, loše otvaranje obično vodi u gubitak partije ! Ali ti si ionako stručnjak samo za pat pozicije.
Mislim da će zauzeti stav ždralov napad (Karate kid)