Pozitiva(c) dana
0
Budi muškarac, poštuj ženu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po K.URANU musliman moze da istuce zenu ako ona mu odbije sex.. e sada sveta knjiga se ne pobija..kao SAREAJVO X moze da prica protiv svete knjige muslimana
Valjda bi poštovanje trebalo biti obostrano.
@sdad - to u tebe edipov sindrom malo ha?
Budi musliman i poštovat ćeš ženu više nego iko. Naravno, musliman, ne wanna-be musliman.
Pravi momak je onaj koji postuje svoju curu kao svoju mamu... :)
@stop odkud ti znas da neke zene ne vole biti svucene i vidjene? zadrzi svoju viziju o zenama za sebe, ocigledno ne znas puno o zenama.
fin clanak, steta sto onda pogledas ostatak sa-x i vidis clanke koji samo ponizavaju zene i prave od njih obicne predmete. naslovna stranica sa-x: \"Meksičke stjuardese se skinule za kalendar\", plus svaki dan novi clanak o novoj glumici ili pjevacici koja je \"pokazala svoje atribute\". i ovo je nasilje, samo sto nije tako ocigledno, i ga svaki dan trpimo.