Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da ima neke koristi od ovog zakona cim se toliko zalaze za njega. Moguce je da ce Bubica dobiti odredjenu svotu od Centrotransa ako se usvoji ovaj zakon.
Sigurno, mora da su mu obecali kakvu pinku... Tako ta Vlada KS funkcionise, samo na ličnoj koristi...
kolumbo i jedan i drugi.
Ovaj Bubica gleda kako ce namiriti dzep i ispuniti svoje interese, Boli njega briga za radnike.
ida pomogne onom rodzaku direktoru centotransa
nabi se na *** i suti
Gras je rak rana Sarajeva a radnici u grasu krajnje neodgovorni,kako prema gradanima zbog kojih i postoje,jos gore prema obrtnim sredstvima i radnim obavezama,vise se bave politikom u gradu nego poslom od kojeg zive i sami su grad natjerali da nesto mora radikalno u grasu promjeniti ili gras zatvoriti,to je jama bez dna,bez morala i kulture.Ministri kantona moraju donijeti bolji zakon radi gradana a ne radi grasa,ovakav gras netreba nikome a najmanje gradanima Sarajeva....
DOVOLJNO JE SAMO VIDJETI FACU OVOG ALKOHOLICARA GUZICE , BUBICE, I VIDIS DA JE LOPOVSKA.NISU RADNICI GRAS-A DUZNI DRZAVI, VEC NAPROTIV , DRZAVA JE DUZNA RADNICIMA GRAS-A. SVUGDJE U SVIJETU JE JAVNI GRADSKI SAOBRACAJ , KAO I VODOVOD, ELEKTROPRIVREDA, PLIN, I DR. POD OKRILJEM DRZAVE, JER U SUPROTNOM BI BIO HAOS.UZMITE SAMO GRADSKI PREVOZ, PA SUTRA BI SVAKI SLJAM KOI IMA DVA AUTOBUSA VRSLJO PO GRADU.PRIVATNIK AKO MU SE NE ISPLATI VOZITI DVA TRI COVJEKA , NECE VOZITI, A ZNAMO DA TAKVIH LINIJA PO SARAJEVU IMA MNOGO.ONI KOI ZAGOVARAJU DRUGU OPCIJU, POPUT ONOG LOPOVA BUBICE , ZNAMO ZASTO TO RADI, PA RADI SVOG INTERESA,JER MU TAMO RADI RODBINA A I RADI NOVCA, I SIGURAN SAM DA CE VRLO BRZO I NJEGA POZVATI NA SASLUSANJE I ODREDITI PRITVOR,JER DRZAVNI MINISTAR JE DUZAN DA STITI DRZAVU I DRZAVNA PREDUZECA, STO ON NE CINI. NADAM SE DA CE VRLO BRZO REAGOVATI. ,, TUZILASTVO,, SIPA,, I DR. GRAS JE BIO, GRAS-A IMA, I GRAS-A CE BITI, ALI BUBICE AKOBOGDA NECE.PODRSKA ,, NASEM, GRAS-U.
Podržavam ovaj zakon. Provesti javnu nabavku usluge prevoza putnika na svim utvrđenim dionicima, pa da se vidi koja kompanija će ponuditi koje cijene karata.
Da hoce Centrotrans nabavit i tramvaje
Najbolje bi bilo da GRAS kupi Tihić i da od njega napravi "matičarsku" firmu. Naš presvijetli vodja je uvijek znao kako treba sastaviti. Šućur nama.
bubica radi za interese privatnika, u ovom slučaju centrotransa. u normalnoj državi robija mu ne bi ginula. narod je povodljiv i gleda samo da mu je dobra usluga. činjenica je da će zbog izdajničkog čina bubice, veliki broj ljudi ugrasu ostati bez posla, a centrotrans kad preuzme prevlast iskorištavat će radnike po klasičnoj šemi privatnika, mala plata a radi povazdan.
Nije tačno. Konkurencijsko vijeće BiH je još prije 7-8 godina donijelo obavezujuću odluku da se mora uvesti konkurencija u autobuskom saobraćaju u Sarajevu. Javna nabavka usluge prevoza putnika će pokazati ko će ponuditi jeftiniju cijenu karte na određenoj liniji. Trolejbuska i tramvajska infrastruktura je vlasništvo GRAS-a i ne može se uvesti konkurencija, ali izvini putevi u Sarajevu nisu vlasništvo GRAS-a pa da samo njihovi autobusi njima mogu saobraćati.
ne postoji ozbiljan grad u svijetu gdje je gradski prevoz prepušten privatnicima. barem ga ja ne poznajem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SMRT SRAS-u (SELJACKOM SAOBRACAJU), nije to onog G vidjelo!
Joj kakvi vi i korist preduzeca, vi samo svoju korist gledate u Vladi KS. Povraca mi se kad vidim Zeljkovica, Bubicu i ostale...