Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bubice *** ti mater nesposobnu!
ovakve budale treba maknuti...i to sto prije!!
nisu krivi radnici GRAS-a vec nesposobna vlada i ti ministre, koji ste tokom SDA-ovske vladavine unistili sva javna preduzeca
Težak život na asfaltu bubice, vrati se u selendru odakle si i došao. Ovi experti otvoreno žele da unište firmu sa preko 125 godina tradicije.
Mafija se slila u GRAS mahom sljegli....
Dodje teska godina...pametan zasuti budala progovori a fukara se obogati...!
Oooo Jusufe, vrati linije Ilidža-kolonija i Ilidža-hrasnica!! Niste normalni kakav ste pogresan korak napravili,prvo nas namamili i sve super mi navikli na centrotrans i konacno se smirili i razrahatili od onih seljaka iz grasa i njihovih prijekih pogleda...a onda nam vi ukinuste centrotrans, zalosno i glupo do bola. i kakve veze ima koje vozio kuda prije rata ili posle rata? halo pa to smisla nema nikakvog niti igra ulogu jer bitno je ko je bolji i kvalitetniji a ne ko je kuda vozio prije rata. Apsurdno da apsurdnije ne moze biti! Nego hajmo protestvovat da nam vrate nasega centru, ja cu radije dati 1,60 svaki put nego imat grasov kupon i strepit kad cemo stati, kad se zapaliti, kad ce me neko napasti itd....gras uzas nad uzasima...fuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
vecina ste protiv ,, sandja,, PA TAJ ISTI ALKOHOLICAR GUZICA TJ. BUBICA JE SANDJAKLIJA. VECINA U CENTRI JE IZ SANDJAKA. JEL MISLITE DA JE SVE OVO SLUCAJNO. I RUKOVODSTVO IZ CENTRE JE IZ SANDJAKA. TO SU LOPOVI IZ CENTRE KOI SU CAK UKRALI VOZILA NAMIJENJENA GRAS-U.AKO ALKOHOLICAR I PENZIONER BUBICA MISLI DA CE OVO TEK TAKO PROCI , VARA SE.MISLIM DA JE PITANJE DANA KADA CE SAV OVAJ KRIMINAL KOJI CINI BUBICA SA LOPOVOMA IZ CENTROTRANSA IZACI NA VIDJELO I DA CE SE ,, SIPA,, I ,, TUZILASTVO POZABAVITI SA TIM. NA DJELU JE KRIMINALNA IZDAJA JEDNOG MINISTRA DRZAVE KOI SE I ZAKLETVOM OBAVEZAO DA CE STITITI DRZAVU I DRZAVNU IMOVINU A ON SVE DRUGO RADI A NE RADI ONO STO MU JE OBAVEZA I POSAO.OVO SE MOZE DESAVATI SAMO KOD NAS GDJE JEDAN DRZAVNI MINISTAR, KRIMINALNIM RADNJAMA ISKORISTAVA SLUZBENI POLOZAJ NA OCIGLED JAVNOSTI I DA JOS NIJE PROCESUIRAN. NADAM SE DA CE VRLO BRZO BITI IZA RESETAKA.ALKOHOLICARU BUBUCE , TI SI SRAMOTA ZA OVU DRZAVU.NISI BIO OVDE KAD JE BILI NAJTEZE , ZATO SI TAKAV.
ma ovaj tzv ministar da ne vrijeđam konje ,nema bas blage
Pa šta se žališ narodu. Sjedni razmisli i riješi. Riješi, naravno, ako smiješ od mafije. Da si kao što nisi več bi Bimo i ovi poslije njega bili sa debelim krivičnim prijavama. Za ne činjenje sve će se polomiti o tvoja leđa. Nek ti je sa srećom!
Riješio bi on to samo jadan ne zna kako.
nisu mi jos dali kupon,ni ovjerili potvrdu za iskaznicu,tako je to,nigdje reda i mira...... :(
i na kraju ce doci i izbaciti te iz tramvaja, koji su to idioti.. ;)
Interesantno je da ovi uhljupi iz Grasa za sve svoje probleme prozivaju Vladu KS, a u isto vrijeme ne postuju odluke te iste Vlade. Pri ovome, naravno ne zelim da ocjenjum rad Vlade, za koju svi znamo kakva je, samo mi je malo ne logicno da trazis pomoc od nekoga koga ne postujes ni 2%
Pa ti kad neprimis plaću ko je kriv ti ili onajj ko te plaća ili kada ti neobezbjedi uslove za rad a traži nekakve rezultate.
a gradjani ce kao i uvijek ispastati!
neka ispasta kada suti, dok je gras radio sta je htio narod je sutio, sad kad nam sklonise centrotrans opet treba sutjeti, e paa zato nam je ovako jer sutimo...kod nas vlada ono hoces dobro- necu, hoces zlo-hocu u obadvije sake.
Kod bibice nema labavo...:-)
Unistit cse i ovo malo GRAS-a sto je ostalo samo zato jer si primio plavu kovertu. Gdje ce ti dusa?
A znas platu uzeti, nesposobnjakovicu....
bubica zašto ne dignete kredit i kupite autobuse da gras može normalno voziti. kako se mogu privatnicima dati uopće gradske linije. odgovor je vjerovatno u koverti ispod stola.
Cista logika i razum - 0 bodova !!! Bubica nadji normalno rjesenje brate, nije tesko sjesti i razmisliti da ovo tvoje "privremeno rjesenje" stvara haos i uzima novac ljudima iz dzepova. Kako ce neko iz Hadzica doci u Hrasno na posao ??? Sa 5 razlicitih prijevoza i samim time 5 razlicitih karata ? Ma daaaj :S