Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi iz bps smo patrioti zajedno cemo da ostanemo i zajedno cemo da krademo sa strankom za BiH i sa vec preiskusnim hdzom i sda.Zajedno smo jaci tj zajedno mozemo da sto vise pokrademo.NOVA CIRKUSIJADA VEC SPREMNA
malo zarađujem od knjige kako mi je sda ubila mamu, malo zarađujem tako što sa njima pravim vlast
Ko jos preostaje - Radoncic? koji je proteklih 20 godina kumovao svim zlima danonocno hvaleci te stranke (valjda jer je bio u talu sa njima).
Hajde dajte podrsku SDA; HDZ BiH, pa ce te kasnije da lajete na njih kako su lopovi, kako samo kradu, kako su nesposobni. Pa ko mi kaze samo jos jednom da ima ideale i svoje JA pljunut cu ga u usta.
Ljubi ga brat namazanog...
Imate li još viceva?
Pitanje glasi koliko koštaju ručice ovih uhljupa, samo je tu zapelo.
Sada definitivno nastojim ganjat papire za van i bjezat odavde. Pa ovo nema vise smisla. Od zla oca od gore matere. SDA=banda koja je na vlasti od 1990 godine. HDZ= kriminalci na vlasti od 1990 godine (sa malim prekidima) SDP=Do 2014 godine narcisoidna organizacija koja nema ni "s" od socijaldemortarije ZaBiH= Otpadak SDA koji se debelo rastalio do 2005 godine SDU= otpadak narcisodine vladavine, nakon 2014 se vratio pognute glave tamo odakle je pobjegao DF=pobunjeni dio SDP-a koji je pokusao napraviti bum na politickoj sceni, ali je vrlo brzo pogazio sve sto je obecavao. Jedino pozitivno, odrzavanje principa izlaska iz vlasti. SBB=nekad se to zvalo d.j.l. kojeg je stvorio i finansijski podigao SDA. neki kazu da je temelj svakog demokratskog drustva kriminal...mozda se to moze i ovdje povezati. I? za koga glasati?
Pa ako Sefer udze u vlast sa SDA onda stvarno nema vise pravila i nek mu sin prestane kakiti vise.
Več su jednom bili u vlasti sa SDA u kantonu sarajevo kada je uhljup sa slike bio ministar saobračaja.
Ovakve državničke gromade će nas spasiti bijede.
pita li se narod ista???? Da ih je narod htio na vlasti birali bi ih ha ya.... revolucija i 7 febr je jedino rjesenje, NA ZALOST
Bolje odmah reći narodu da u Federaciji BiH postoje samo dvije stranke: SDA i HDZ. Sutra da budu izbori oni će dobiti maksimalan broj glasova jer su napravili takvu političku konstalaciju odnosa da nijedna druga stranka (treća stranka) ne igra nikakvu polititčku ulogu.
Jos cu povjerovati Dodiku kad kaze da je RS sredjeniji entitet, sto bi bilo prvi put da tom ludaku ista povjerujem. Federacija je definitivno u totalnom raspadu! Zar ne postoji mogucnost uvodjenja/nametanja neke tehnokratske vlade spasa, sastavljene od kompetentnih nestranackih lica? Ako nema kod nas, daj uvezi iz Finske, odakle god, neka ljudi srede ovu anarhiju bar malo!
Ne znam ko ce se vise usrecit, BPS sa HDZ-om i SDA-om ili ovi sa BPS-om. Bubica je inace pravi preduzetnik.
JAD I BIJEDA HOLLYWOOD-a
Sefere nedaj obraza i časti, neka izdajnici pocrkaju.
Samo nek je nasa stranka i nasi ljudi.Kakvi god su nasi su.Samo naprijed.
blago se nama sa ovakvom vlašću :)