Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva puta pregledah fotografije u potrazi za barem jednom intelektualnom facom, koju bih mogao zamisliti kao npr. ministricu ili neku direktoricu ili sl., medjutim vidim samo skup izfriziranih supljoglavih neostvarenih zena, koje mi ne ulijevaju ni trun povjerenja da bi znale bilo sta uraditi osim traceva. U biti, njihovi muzevi i jesu banda koja nas u zrno zavi, pa se od ovih udavaca ne moze nista drugo ni ocekivati
SDA-ov zenski ogranak misli da moze nesto ponuditi Bosnjacima. Treba da shvate da je vrijeme Alije Izetbegovica proslo. Mi smo 1990-tih godina bili okupljeni oko Alije i njegove ideje jer smo tada bili napadnuti pa smo svi vjerovali njemu i SDA da ce nas oni voditi do pobjede. Sve se pretvorilo u veliku laz, prevaru, farsu i lopovluk kakav se ne pamti. Ove krave na skupu ne pricaju o nestasici vode u Sarajevu, jer SDA_ovi ilegalni hoteli crpe vodu kao i araptmani na Poljinama, Bjelasnici itd
Ima kapaciteta... al 95% ljudi u SDA želi samo jedno - dohvatit se kakvog tendera ili funkcije da namakne što više para za 4 godine s mogućnosšću produženja krađe do kraja života. To je ključni problem.
Odsviralo je vase
Kako saznajemo SDA žene će prvo da se zalažu za implementaciju izmjene programa javnog televizijskog servisa kako bi konačno u terminu Dnevnika počele biti emitovane turske igrane serije. Dodatno, očekujemo i serijal edukativnih emisija " kako mužu ispravno oprati noge".
Lijepo se zamotaj i rasiri noge i eto te u SDS..SDA...ma isto je to
Vi zene u SDA niste vise nikome interesantne. Mozda jedino nekim muskarcima iz vasih stranackih redova. Sve je vidjeno i sazvakano. Karijera je samo ono sto vas interesuje.
Zenama treba zabranit da se bave politikom. Puno im je i sto imaju pravo glasa, ali eto... neka im to i dosta!
Genjac perverznjak poletio na sjelo, mislio biće ko u dženetu.
Haha smjesni su, bolje im da se sam okupljaju za pletenje ili heklanje, ovo mi mirise na sebiju ima zena ambicije, al zeza mozak.
Šteta što nejma sexa u stranci a i kako bi bilo kad su svi rod, živi uhljebari
sda i kompetencije ne idu u istu recenicu. marsh stoko munaficka
jučer u oglasniku a-ž u rubrici upoznavanja... oglas: tražim ženu za brak nevažne godine, može i zamotana ali nije uslov, mora biti član sda; o sebi: imućan, vikendica, audi, dva stana u novogradnji, zaposlen u telekomu...
Koja im je ono u prvom redu, u odijelu i s kravatom oko vrata ... ? ? ?
Nadam se da cete propasti. Sve najgore vam zelim kad ste bez pameti !
Kad si iz SDA svejedno je sta ti je u gacama