Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti siromaštvo, najgore puteve, najveću nezaposlenost...! Kome je to bitno? Nego šta novo kažu najbolje plaćeni zabavljači Dodik, Helez, Komšić...?
Nije tačno. Niko ne može znati naš Bdp jer ne zna se tačan broj stanovnika. Popis iz 2013 je prenapuhan
Inace smo bogatiji od luxemburga
Realan BDP je mnogo veci, BiH nema stanovnika kao na popisu, a cesto pola plate na ruke ide.
Ово је само резултат надуваног броја становника БиХ на задњем попису за око 600.000. Права цифра није 65% испод, већ око 57%.
za sve ovo je kriv alija i njegov sin bakir i cijela SDA stranka,jer smo navjeca bijeda u evropi a i sire.
Kod nas samo ima sredstava za spomenike,zastave,križeve i autine za guzonje.
Koga briga za stanovnike? MI, jad i bijeda, a naši dali Ukrajincima novac, koji su već spiskali preko 150 milijardi u niko ne zna sta. Lopovi u svim vrhovima država, samo sto ukrajinski politicari kradu od zapada, a nasi kradu od vlastitog naroda koji je na prosjackom stapu.
Ako nešto treba naći ti iz Nigera, Malija i zemalja Frankafrika je da ukoliko držiš valutu vezanu za okupatorski valutu, sve što posjedujem privatiziraju okupatori. Dok je god KM vezana za € omogućuješ okupatoru da dobija na izvozi sve tvoje produkte uključujući mladi radni kadar za žabe i nalaziš se na dobrom putu da završiš ma nivou ovih afričkih zemalja
Vidim reportazu iz istocnog mostara...cijene u euru...al se uvlace hrvatima braco mila...
Teska vremena tek dolaze, ova kriza je tek na pocetku.
Hm ,odakle onda depoziti 20 milijardi u centralnoj banci. Nije sve u BDP-u, ako su cijene života visoke.ti imaš visok BDP i visoke cijene,i onda dodjes na isto
Možda dođeš na isto što se tiče odlaska u prodavnicu, al bar možeš naručit nešto iz Amerike bez da te izađe 3 mjesečne plate. Gledaj malo šire. Pare i trebaju da se troše, al nije isto razmišljat možeš li kupit auto iz 2012 i bez problema uzet auto iz 2020.
Kupujmo domace i podrzimo nasu drzavu!! Ne treba puniti tudje budzete!!
kupit cu ono sto valja i sto je kvalitetno.Nece meni sarajevska pivara prodavati smece pod parolom kupuj domace,ili viskap one glinene cokolade.
Od sada kupujem samo auto domace proizvodnje...
A moze li eurostat objasniti kako se sve nekretnine prodaju u sarajevu pa i do 8.000 KM po kvadratu,odakle ovolika dobra auta,dzip dosao kao nekad Golf 2,kafane pune,prema moru uvijek neke gužve,turističke agencije dobro posluju,aerodromi obaraju neke rekorde,zgrade se grade u izobilju,privatne klinike sve u plusu itd…hajd eurostat objasni i eu isto tako
Cuj kazes guzve prema moru ..pa bosnjaci i ne idu na more ..kazu skupo...jedino sto je guzva na aerodromima u tuzli itd...kazu lete u tursku,pakistan Iran itd...
Droga, kriminal, korupcija.. a moze biti i inostranstvo
Vazno je da je Laktašenko pun i sprema se da zbriše koga interesuju ovdje drugi gradjani…
Nije to realna slika. Kojem stanovniku? Jel racunaju i ove sto su vani?
pa kad budemo imali u rangu sta ce nam onda EU, bolje da budemo sami onda
Nisi napisao kolike troškove imaju njemci i ostali phederi, u Bosni troškovi 600 KM, u EU 6000 eur
ma nemoj hahahaha,da nisi SDA bot a