Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam majstore
Moze, ti prvi kao najveca djukela
@psg jel ovo onaj što promoviše đavolove poslove.. (dick in son)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo Metropola
@komsija14 jel ovo onaj što promoviše đavolove poslove.. (dick in son)
@komsija14 nažalost mi bismo morali imati barem 2 koncerta ovakvih giganata godišnje - ne samoincijativnih dolazaka ponekog člana zbog ličnih emocija i simpatija, već koncerta - da bi se zvali metropolom. Valjda nekad budemo i to ali nismo dok god nam je Saša Kovačević glavni događaj godine jbg.
Jel'ovaj iz rolingstonsa
bravo legendo. Hvala i dje cuo i dje ne cuo.
Brus je jedan dobar ciko, odlican vokal i normalna osoba. Cestitam majstore, i ponosan sam sto si mo "sugradjanin". Hvala Skaka :)
da je kojim slucajem dosao u beograd vec bi ga proglasili srbinom!
zncete vi sarajlije kome cete dijeliti nagrade kad ova nova komisija objavi podatke o stradanjima srba
A KONCERT? hocemo Kosevno napuniti. Red bi bio koncert Maidena, Metalike, hajmo nešto bitno da bude, ne da je vrh Dino Merlin ebote..
Cijeli svijet zna, da se u BiH desila opsada, zato jer su svjetski moćnici, režirali i dooustili tu opsadu. Sada izaslanici idu i daju podršku onima što su opsadu izdržali. Hvala Vam.
Ne razumem zašto Srbi na aparatima?Kod nas su Mejdeni bili 6 puta,i sam Dickinson je bio nekoliko puta u Beogradu,nadam se da će doći i kod vas jer je Sarajevo zaslužilo hevi metal spektakl.
Je li Sultan aminovo ovu dodjelu? Da je ne bude morao vraćati ko Pamuk...
Velik li si Skaka Abdulaše! Tvoja djela živjet će kroz generacije koje dolaze.
E sad je red da se odrzi onaj koncert Iron Maidena na Kosevu,koji nam dodjete
Ko je ovaj levat
Svaka čast Majstore potpuno zasluženo !!! Živelo Sarajevo i Bosna i Hercegovina !!!
Bravo Skaka jaraniko
U Sarajevu pronađeno beživotno tijelo žene Zapaljena tri automobila na parkingu u Sarajevu Izgorio još jedan automobil u Sarajevu, treći u ovoj sedmici.itd...itd.. ovoje nasa stvarnost pizda llivam materna. ane glumatanje "METROPOLE: