Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... koja nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska nego i srpska i muslimanska i hrvatska"... sintagma koja nas je do sada jebala i jebat će nas sve dok se budemo pozivali na nju. Ovo NISU nikada mogli biti niti će biti osnovi za građenje moderne, sekularne, građanske države na svim postulatima modernih, demokratskih tekovina.
Ne, nego su svi GRAĐANI Bosne i Hercegovine, dakle, Bosanci i Hercegovci. Ko se osjeća drugačije, bujrum neka iseli u zemlju koju osjeća svojom domovinom :)
pametan si ti badboy, pametan . blago tebi sa tom pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Patrizanska i komunisticka utopija.
Suština ZAVNOBIH-a je bila da pozicionira BIH kao ravnopravnu federalnu jedinicu u Jugoslaviji...sve ostalo je bilo od drugorazrednog značaja... TU glavnu tekovinu, nažalost, nismo očuvali... čak se nismo ni potrudili da je očuvamo...
JEBALIVAS ZAVNOBIH I AVNOJ I NOB I NOV I JNA I DEJTON SVEVAS JEBALO DAJ ZOVI MERKEL DANAM METNE MARSALOV PLAN JEBOVISE HISTORIJSKU POVJEST IGLEDANJE VHS KASETA IZ JUGOSLAVIJE JARANE MOJ
ko sto reko Ramo Legenda ; umri mala da ti mezar vidim
Slika 5 : ona dvojica ko da su u prvom safu hoce klanjat
... '' NEMA naroda koji se MANJE smrti BOJI...i koji MANJE od ŽIVOTA traži...'' ...bosanskohercegovačka nacija.
@Resurrection_9 ...hiljadugodišnja, zaboravljaš. A...kako ide posao? Koliko ti PLAĆAJU po KOMENTARU MRŽNJE?
Zaista nemam ništa protiv ovog Komšića, ne mrzim ga ali lik je toliko bezvrijedan, od njega nikada ništa, kada će ako ne iz politike a ono kada će u penziju da nam bar jedan maje lezihl***vić sjaše sa grbače. On i izjave? Drugo ništa i ne radi. Kad se samo sjetim onako lijepe građevine ,,bezistan u srcu Čaršije u kojoj se godinama prodae otpad iz Kine i Turske a on da je gradonačelnik od posla barem je mogao uticati da se takva građevina ne koristi za prodaju švercanog otpada iz inih zemalja. Kako bi u nekoj drugoj zemlji ljudi čudo napravili od ovakvog objekta još iz vremena Turaka ali ovaj Komšić ili neće ili ne zna ili je u pitanju i jedno i drugo. Ima li iko njegov rodni list, kada će u penziju, pobogu.
Malo nas je al smo gooovnaaa
Ivek, hebo ti Zagorac glavu...
...sjeća se ivek kad je istom ovom zgodom o "napretku socijalističkog samoupravnog sistema" i "očuvanju tekovina narodnooslobodilačkog rata i bratstva-jedinstva naših zbratimljenih naroda".