Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže "zaštićena područja", a ono samo dvije lokacije... :D
idem često biciklom na vrelo Bosne i pri tome pratim jedino horizontalnu i vertikalnu saobračajnu signalizaciju, jer je to je jedino što razumijem. Sve ostalo sve piše na turskom i arapskom, meni nekom stranom jeziku. Uredno platim i kartu, za ulaz na vrelo Bosne i napravim krug. Pri tome pazim da ne zgazim one totalno pokrivene osobe, jer ne znam gdje im je guzica, gdje glava. hoću reči, na znam da li su prošle ili dolaze. po konfiguraciji to je samo jedan prekriveni oblik geometrijskog tijela stožca (kupe) Sada, kad pogledam gonji naslov, sebe vidim pobrojanim među strancima. Nadam se da turistička zajednica neće uvesti "family card" kao opciju i pogodnosti za posjetitelje. jer ovi dolaze sa po 10-tak žena i bruku novog naraštaja. udarajte minuse ali ovo su činjenice.
par evropljana i amerikanaca a ostalo arapi
Priroda je divna , samo treba naci nacina kako izbiti pare turistima.
najveće iskustvo za evropljane je kad hodaju po prirodi pa ugaze u govno,toga kod njih nema i to oni vežu za doba jure,a ovdje ima,što od pasa što od pijanica,narkomana i bludnika kojima se navalilo u šumi