Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta kukumavčite, jel najbolji od svih bošnjaka obećo 100.000...
Bolje džaba ležati neg¨ džaba raditi
MRS!!! licno znam covjeka (stranog investitora) koji bukvalno MOLI godinama da radi i investirao je preko 2 miliona samo u opremu, plus sto je debelo platio lokacjiju nasim lopovima koji ga jos uvijek ucjenjuju.. preko 80 000 je dao samo za neku papirologiju ove godine a ukupno blizu 300 000, samo gamad nesto izmislja a sve je po evropsi standardima, od opreme, atesta pa na dalje.. da mu se dozvoli rad, KOMOTNO bi u prvoj fazi mogao zaposliti barem 80-90 ljudi..
ovo je smijesno vise, godinama ista prica
sami ste krivi sto nema radnih mjesta dok se nadate od njih nikad nece ni bit..
Trebaju nova radna mjesta, a to ko nesto novo. Cisto sumnjam da ce nova vlast nesto da promjeni. Daj boze da sam u krivu. Ali svi smo mi upoznati kako oni rade.
Ja sam mislio da je ovo dosad bila najbolja federalna vlada....i.i bar tako kažu spontani komentatori na klixu :(:(
no sikiriki ... provjereno ... ona vreća zlata (kompromitirajuća), je već otišla da se pretopi u kašike, kako bi smo jeli zlatnim ....
hljeba i igara, za ostalo će se SDA pobrinuti kao i dosad
al za 4 godine ta brojka ce biti 450 hiljada