Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolest postoji ali je prenapuhana iz nekih drugih ciljeva i TAČKA.
@MrGreen0408 ne postoji, iskoristavaju druge bolesti kao izgovor za nepostojecu koronu!
Ja juce bio sa sahbazom i hamdom zvani gurabija puhali balone i pusili bongove inace radenko iz mog sela slavi 9 januar a moja nana pravi vakcinu od balege krave leposave i mi ispusili jos 5 bonga i isprobali vakcinu sahbaz i refik se okupali i izasli na balkon i nista im nije bilo a onda ovaj refik udarao bospumpom penzionera na ulici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preko 80 miliona oporavljenih sto je vas najvecu problem novinarcici...
@HajteSePelcovatOvce Poserem ti se u tvoje krezave neuke zube..
Ja i?
MasAllah
Puta deset minimalno.. Znaci milijarda
@invisibleman tako nekako
ispod 1,3 % populacije od 7,8 milijardi, s tim da su testovi u velikom broju slučajeva lažno pozitivni pa je to i ispod 1 postotka populacije. Radi poređenja, od prehlade oboli u prosjeku svaka osoba 2-3 puta godišnje tj godišnje ima cca 15 MILIJARDI slučajeva prehlade.
@kolorit Igraju se s ljudima statistikom. Serviraju nešto što može zvučati strašno a u stvari je NIŠTA kad se malo razmisli. Problem je što 95 % populacije ne misli uopšte. Ovo je skrojeno da zbuni neobrazovane i sporomisleće a oni su nažalost ogromna većina. Ne radi se ovdje o koroni nego o kontroli masa.
E sad zamisli koliko bi bilo zaraženih da nema ovim epidemioloških mjera. Ne bi bilo ni mene ni tebe brale moj. Čuvaj se i šuti.
Evo sad kad covjek razmisli. Preko godinu dana traje korona i zarazen je svaki 70 ili 80 stanovnik zemaljske kugle. Zar nije malo sve pretjerano?
Malo je to. Ako uzmemo u racunicu da je svake godine do sad bilo i vise od 100 miliona ljudi sa virusom sezonskog gripa, ovaj novi virus je mala maca.
Kineski naučnici su ustanovili da se Wakcina 98 protiv novog(prvog) soja može instalirat bez prethodne instalacije Wakcine 95 za trenutnu verziju kovida
100m !!!!!!!!! idemooooooooo
A jeo vas korona samo o koroni nismo mi ovce
Rat cjepiva: Rusija Meksiku isporučuje 20 milijuna doza „Sputnik V“
Nemoguce
Ne postoji korona virus, to je najveca obmana covjecanstva od strane masona zarad njihovih bolesnih ciljeva, sve je iscenirano!!!!!!!!
Broj smrtnih slučajeva je oko 2,1 milijun.A broj oboljelih je sigurno barem 10-15 puta veci nego ovaj sto je objavljen.Tako da je smrtnost na razini prethodnih godina, a svjetska ekonomija na koljenima radi suludih mjera političara.
koliko je zarazenih od gripe ima li je gdje?HOCEMO NORMALAN ZIVOT!
Hazime imamo Bingo