Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Poppaj,SAD planira sledeci korak da uvede ratno stanje
Kako me nervira ovi nesvjesno obavjestavanje. Broj "REGISTROVANIH, POTVRDJENIH" slucajeva je porastao za "umetni broj". Stvarni broj je daleko veci.
Bas tako..NE DOLAZITE U BOSNU-DONJET CETE NAM JOS VECI BELAJ..MI NEMAMO ZDRAVSTVENI SISTEM I OSIGURAMJA RAZNA KAO VI..OSTANITE I TAKO CETE NAJ BOLJE POMOCI BOSNI I HERCEGOVINI.
Opet SRNA stavlja vijesti iz svijeta u BIH rubriku... Al ne griješi čovjek, sve je to naša dijaspora silna. Njemacka, Svicarska, Austrija...Cak i iz Amerike dolaze, licno imam genijalce rodjake, pa sad ce ih Trump malo sutra pustit nazad.
@Cuvajseee a kad repa batre onda je dijaspora dobra...
Samo u Sarajevu 0 slucajeva,nije ofirno nimalo haha
@Neraa STO TI PRIZELJKIVAS 100 NED'O DRAGI BOG! NE PRIZELJKUJ NIKOME NEVOLJU-HOCE SE VRATITI KAO BUMERANG ....
Ma,nema sanse da nas fuli -kad Austrijanci nisrmta ne mogu-kako cemo mi nije mi jasno!?
Ovo je vec bioloski rat izmedju SAD i Kine koji ide i preko ledja Evropljana..
@AmidzaGagara Kako druze kad su obadvije zemlje pune zarazenih!? Ja mislim da nije..mozda je bila namjera,pa se otelo kontoli..ko ce znati!? Nije nikome ekonomski isplativo da tako nesto nude ili ja nemam kapacitet inteligencije dobar pa ne kontam..moze i to boti.😀
Opasno se kuha, kad dodje do vrhunca farmaceutska industrija sa jevrejima na čelu će izbaciti već dizajniranu vakcinu što će donijeti milijarde profita
@Hoodnigga pa oni i sada imaju milijarde...
Procentualno jako jako nisko