Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinite sve kurtone po pederaciji i onda entitete pa onda ce jos vise da se ustedi. imamo vise ministara nego cijela EU...
Licno mislim da je Zvizdic solidno radio ovaj mandat kad pogledamo ko sve cini vlast !
U najmanju ruku treba 50% administracije strast.
ma daj lazu da su otpustili 415 rodjaka i familije, predizborna laz,..
Sve ukinuti i ostaviti samo RBiH.. otvoriti 50 zatvora i biće zemlja snova!
-- Stvarni broj zaposlenih u 2017. godini manji je za 415 u odnosu na 2016. godinu. STAVRNI BROJ JE U 2018 jer u toj smo godini, 1000 upsolenika više nego u 2017. DOsta vala više Pensie tebe i tvojih UBLEHA !
Kada vidim ko vodi SDP, dođe mi da zaokružim Dodika.
pa isto ili on ili on
Ovo zbog prijevremene penzije otkačiše uhljebe koji ionako nisu ništa htjeli da rade. Pa će radije ležati za manju plaću nego raditi za veću.
@OkupaniVlah Odu u penziju a zaposle djecu na ugovor o djelu i u statistici se prikazuje radnik manje
Radost mi je u namazu Ovaj zivot brzo prodje, Sve je kratko u prolazu, A ja nemam drugog puta, Sreca mi je u namazu. Sto se radja to umire, Svako bira svoju stazu, Ja sam svoju izabrao, Radost mi je u namazu. Svako ima svoju nadu, Svako ide ka izlazu, A ja idem pravim putem, Nada mi je u namazu. Istina je samo jedna, Sve je drugo u prolazu, Ja Allahu sedzdu cinim, Sreca mi je u namazu.
Sad kad sdp dodje na vlast taj ce se broj povecati na plus 500.