Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali Karleuša je rekla da su vakcine štetne..nemojte ljudi
glupace instagramuse koje ne vakcinisu djecu i ugrozavaju zivote hitno zatvoriti u tvorza
Ne morate da vakcinišete svu svoju djecu, već samo onu koju želite da zadržite!
Da se ikad iko u svijetu, ne samo kod nas, razbolio od "loše" vakcine, ta farmaceutska kompanija bi propala k'o žeton.
@TopKomentar ljudi po svijetu tuže duhanske kompanije zbog raka pluća, iako je bio njihov izbor da puše, misliš da ne bi tužili farmaceute ...
e svašta..pa zar ih ima da neće da vode djecu..
Sami svoju djecu osudjujete jer je neki debil placen da kaze da su vakcine stetne. Ne postoji istrazivanje koje je pokazalo da su vakcine stetne. Svi vole biti cyber pametni, pa onda citajte provjerene tekstove. Vracate bolesti kojih smo se davno rijesili. Svako danas moze glumiti roditelja.
svi vi koji ne vakcinisete djecu sa puskama vas treba ganjati
odakle vam pravo da ugrozavate zivote bebama
@kahvica sto?
Kod ovih turaka samo neke zarazne bolesti, te salmonela, te bruceloza, te sad ova morbidna, sve satro oni čisti, a jedu s gov njivi prstići 😁
ma too crknite anti vakcinasi
jao šuplje.... kako serviran članak! Svi imamo pravo odlučivati o svojoj djeci. Virus se samo može proširiti ukoliko se unese direkto u organizam vakcinom... mislim dajte ljudi.. Kada budu doktori potpisivali izjave da se djetetu neće dogoditi ništa od vakcine onda će i roditelji biti sigurniji. Ovako da budemo kolateralna steta, no way!
onima koji ne vakcinisu djecu treba suditi za pokusaj ubistva, prvo svog djeteta, a onda i kategorija koje iz opravdanih razloga nisu vakcinisani, npr. bebe do godinu, nevakcinisani zbog bolesti i sl.
Žao mi je djece rođene kod ovih "progresivnih" roditelja.. Samo vi slušajte "selebritije" sa jedva srednjom školom završenom. Glupošću istih nastradaju i djeca onih koji možda iz nekog zdravstvenog razloga nisu uspjeli vakcinisati dijete i sad havarija nastane jer ima bruku prenosioca.
nemojte ni slucajno cijepit! AJMO INSTAGRAM I FACEBOOK DOKTORIIIIIIIIII teladi nepodojena