Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeti onim ciganima pasoše, MOMENTALNO!!!! I srbima naravno, "nebeski" narod najviše bježi, to im je u krvi!!!
nek uvedu boli me ku8ac i onako nemam za kifle
Neka udare zabranu na 5 godina svim koji traze azil.jedino tako se moze sve uregulisati.netrebaju svi da ispastaju zbog jednog dijela naroda.
zamolio bi redakciju klixa ako ne zeli ni jednu moju stranicu komentara da pusti neka mi onda ne smeta na fb jer cu da u protivnom na svoj nacin odgovorim vasem kretenluku jasnoooooooooooooo
Ni negdje daleko nije kasika zlatna... Nego prokromsko celicna a sa 17 godina mozes je i sebi sam priustiti i svojim trudom sa istom posteno jesti u svom stanu... A u BiH ti obecaju zlatnu a roditelji te hrane sa zeljeznom do svoje smrti a kad ih ne bude onda ti je vrijeme proslo...
To se dogadja evo dvadesetu godinu i nikako da se desi... Magarac je mislio pa usi narasle... Moj savjet ti je da gledas sebe i bjezis daleko...
Mislim da sam u svom komentaru vise puta naglasio da sam i ja dio ovog naroda. Pitas me sta da promijenimo? Pa kao prvo, trebali bi poceti od nase svijesti i sagledavanja stvari, a kada se to desi, ostalo ce doci samo. Mozemo mi sjediti i pricati kao sto se to radi vec dugi niz godina ali ta prica nece dovesti promjene.
Zapamti da si i ti dio tog naroda... Gluuuuuupaaaaaaaaaneeeeeeee........... MIJENJAJ STA..................
Jer niko ne pominje ukidanje viza kao Klix... Dosadniji su od Evrope...
Ma mozete vi sjediti i pisati po kojekakvim forumima i sajtovima ali to nece nista promjeniti. Svi se nesto zalite a niko nece ni da se potrudi da napravi neke promjene u drzavi. Svi "bojkoti" su samo pokazali koliko smo glup i neorganizovan narod i zato se u drzavi i desava to sto se desava. Nije kriv ni Lagumdjija, ni Dodik ni kojekakvi drugi politicari vec MI, dok su oni (politicari) samo odraz nase gluposti i budalastine. Sve dok se narod ne probudi i uradi nesto korisno u ovoj drzavi stanje se nece promijeniti. Kada sagledam situaciju, zapitam se da li smo mi Bosanci i Hercegovci(ne mislim na jedan konstitutivni narod vec na cijelu naciju tj. sve narode) sposobni da vodimo svoju drzavu? Opet kazem, ovakvo stanje je odraz svih nas. Nisam nikakav analiticar vec stavise, dijete sam koje je tek napunilo 17 godina i ne mastam o odlasku u Ameriku, Australiju, Norvesku i ostale zemlje u kojima se jede kako vi kazete "Zlatnom kasikom". Uradite nesto da se tako jede i ovdje, u BiH.
Tako i jest... Nek se nose i oni i vize... Al ovi s Klilksa to pravo potenciraju sa strane...
Glasam za SDA Mevlid mi je idol navijam za Iran i Pakistan mrzim EU i USA draga mi je kjafirska sadaka ja sam pravi Bosnjak
Kako ce davati azil sopstvenim drzavljanima? Zato nema nigdje presedana. Uostalom, pitajte Keljmendija. Njemu ni Saudijci nisu dali azil pa ga moraju cuvati u vojonoj bazi.
Ja sam cuo da Kosovo daje azil za gradjane Bosne i Hercegovine
Ti "normalni i kulturni" su gledali bez riječi osude kako im protjeruju komšije i susjede i puštali da seljačine neometano divljaju po gradovima, a sada kada je račun stigao na naplatu, kukaju zašto nas. E, pa baš zato što ste tada šutali, sada nema više niko da vas čuje!
@@@@Hmmmmm Bome se Svabe do 1968me upregnuse i naparavise poznate autobahn-ove koji su predmet zavisti cijelog svijeta i dan danas, a kod nas za dvadeset godina nikako da se samo dogovore oko trase jednoga! Pametnom dosta! Jos ovaj prica kako je nemocan i opet tim istim lopovima daje glas samo zato sto mu obecavaju da ce neko drugi protjerati one druge pa ce svima ruze procvati! Dotle krovovi padaju, kuce klize, muzeji se zatvaraju, pozari divljaju, ali nema veze, ima nas dobri Bosnjo zicaru s koje pogled lijeci sve rane kao mehlem! Ma jasta....fakat dosta vise suplje!!!!!!!!!
I SFRJ je izgbila oko 50% stanovnistva i 80% svih postrojenja, gotovo cijele privrede nakon drugog svjetskog rata, a ni susjedne zemlje nisu joj bas bile naklonjene, pa se izgradi za 10tak godina. Pun si izgovora, a zaboravljas reci da za 20 godina niste ni mine ocistili i jos jadna djeca ginu zbog toga :( Njemacka je bila komplet unistena i rascjepkana nakon preko 20 miliona m..r.t..v..i..h, a vidi 20 godina nakon toga kako zaposlise pola SFRJ na bausteli da gradi! Niko ti ovdje nije zIurad nego vam ne dopusta s..r..a..t.i.. dok trazite da vas svi izdrzavaju i nista sami ne radite. U odnosu na vrijeme iza 2.svj. rata sada bi ti bila 1965-68-ma, tu negdje, odnosno kako neki pamte ZLATNA VREMENA! Prema tome, momak, povuci vodu! Agresor ovo, agresor ono, a vi niste nista uradili osim protjerivanja i pljacke nemuslimana u tri grada. Hajde i drugi su isto, ali sta ste napravili s timk sto ste oteli? Kud vam ode "umanitarna", na sta??? De ne palam00di nego pocnite vec jednom RADITI!