Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pismene piše, 2015. će početi da proizvodi profit. A 99,99% ostalih firmi iz ove nakaradne država neće početi da prave profit ni 3015.
po ko zna koji put saljevate sebi stravu bolje vam je uzdajte se u revolucionare iz picinog parka nego u propast rafinerije
Dižu kredite od većinskog vlasnika hahaha. Što mi je to nešto poznato. Ko li će na kraju postati 100 % -tni vlasnik ???
Dosla maca na vratanca. Braca rusi, evo para, shumski prosperitet. Sve su to ista vanago, malo je zatvora u BiH koliko muckarosa treba pozatvarati. Ovi kradu ko da nikad umrijeti nece.
pa ako pocene ostvarivati profit 2015. znaci da ce biti bolje jos koju godinu kasnije. samo nek se radi.