Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo Srbija treba da prizna genocid, sve zločine, da plati ratnu odštetu u vrijednosti minimalno 2 milijarde KM, da nam ne negiraju bosanski jezik, bošnjaštvo eh tek onda možemo da surađujemo!!!
Ma da, kako da ne. Zele krvoloku Sracku pruziti svu njegu a istovremeno zele dobre odnose sa Bosnjacima
Kad ćeBarnabička dočekati austrijskog premijera - g-dina Kurca,,,
Stvarni vladar protektorata BIH
jest neki frajer ovaj srbin 😂😂😂
Isti onaj mali Kurc iz Austrje....
a gdje si ti nama Inzko, a vidi ga vidi ga sto se nadebljo....
Drugog nacina nema jer mafija u svojim zapisanim torovima ima i Tuzilastvo i Sud i policiju i vojsku. A posto je Ustav Republike BH gradjanski, automatski su rijeseni svi problemi tipa Sjedic-Finci i zahtjevi EU tako da mozemo biti primljeni i u EU i NATO vrlo brzo. Time bi bio zavrsen rat, agresija na Republku BH koju provode Srbija i Hrvatska zajedno sa petom kolonom danas na vlasti Dejtonske BH i mogli bi se svi okrenuti iskljucivo eknomskom napretku.
Oni su njihovi uposlenici a tal je da im Srbijanska tajna sluzba omogucava da pljackaju BH koliko god mogu. Istu stvar radi Dodik, pljacka manji BH entitet tzv RS do granica bankrotstva. Zapravo jedini nacin koji Srbi u tzv RS mogu da urade da sprijece Dodika je da zajedno sa nama priznaju LEGALNI I LEGITIMNI GRADJANSKIO USTAV REPUBLIKE BH i da po zakonima Republike BH podignu tuzbu i protiv Dodika i Protiv Izetbegovica i protiv Covica.
@lilium.bosniakus Drugog nacina nema jer mafija u svojim zapisanim torovima ima i Tuzilastvo i Sud i policiju i vojsku. A posto je Ustav Republike BH gradjanski, automatski su rijeseni svi problemi tipa Sjedic-Finci i zahtjevi EU tako da mozemo biti primljeni i u EU i NATO vrlo brzo. Time bi bio zavrsen rat, agresija na Republku BH koju provode Srbija i Hrvatska zajedno sa petom kolonom danas na vlasti Dejtonske BH i mogli bi se svi okrenuti iskljucivo eknomskom napretku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ce prajd hehe
ma bjezi jarane
Ustasko cetnicka saradnja,cim neko od njih prne kli.ba sa N1 leti da objavi Fuj bagro Da alah pozovi naseg Bakira,tucemo se mi jos Sljedeci rat da popravim cin Amin
"Plodotvorne"... Znači, neko će nekog *ebat'!
BiH je Srpska kakva takva država.. Pola čisto Srpsko, dobar deo zapadne FBiH takođe, malo krša je ostalo Hrvatima i pokoja drkojebina za poturice.. Hodi, ne vadi Ana.. Bez brige, ima tu curica i za tebe..
nek te nabije na khuurac
Ja mislim da svrbija od svog nastanka nije imala mutavijeg premijera - ku
Pokazite to na djelu a smanjite forsiranje svojih ne dovrsenih ideja iz 1990 - ih preko forsiranja genocidke jer time indirektno sputavate napredak ove zemlje
kurva masonska :)
i ovaj klix pun satanista,dok podrzavju ovu nakazu ovu lezbu piuna kojom masoni upravljaju