Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerujte neki jači zemljotres u sarajevu bi preživjele samo Austrougarske i Titine zgrade...sve ostalo bi se porušilo kao kula od karata...pa i ova moja kuca je stabilnija i bolje projektovana od \"modernih\" stambenih naselja koja by the way grade MAFIJAŠI e pa vi gospodo izvolite pa mislite da ce vam oni brinuti za guzicu i projektovati zgrade po svim životnim standardima interes je svrnuti pare u djep...
ja zivim na drvetu
Mozda nisu najljepse (no pogledaj i po naprimjer UK, Holandiji, Danksoj kakvih ruznih zgrada ima, za mnoge njihove stambene zgrade je Grbavica Beverly Hills) ali prilicno dobro bi podnosile potrese.
Bilo kako bilo Grbavica je lokacijom i ljepotom zasjenila los dizajn
sta ce nama to pa u sarajvu svi znaju da je trebevic vulkan kad to eksplodira dzaba ti i azbestna zgrada
NIJE TAČNO! U Rajvostanu sae grade kuće na bazi hadiskog projektovanja! temelj Islama se ugradi u objekat i ona stoji hiljadu zemljotresa!
Bogami u dokumentaciji moje zgrade piše da je pravljena da izdrži 7,1 Richtera i IX Merkalija
da da ,titine zgrade ce opstati ,jer se gradilo po seizmickim propisima za gradnju stambenih i drugih objekata.arhitekti to dobro znaju ,jer prije upotrebne dozvole se mjesecima zgrada temeljito pregledala ,od strane nadlezne komisije.a za moju zgradu ,konkretno ,znam da je gradjena po \"zezeljevom sistemu ,i u njoj se zaista osjecam sigurno.ko ne zna ,o zezelju ,neka se raspita.uostalom novogradnje u buca potoku su vec bez dijelova fasada ,a nije bilo zemljotresa.i da ,niko mi nije bio \"opancar \" i vec GENERACIJAMA zivimo u sarajevu,ako je to uopce bitno.
bolje da ljulja nego da zulja
ma koga zaboli za zemljotrese? hajmo kupit nove audije guzonjama...
Fino prepisaste pola clanla sa stranice FHMZBH. Jadna majko, kakvi ste vi \"novinari\".
Nema tog zemljotresa koji će srušit moju pećinu na Sokocu
Super su te Titine zgrade - na mnogim svjetskim univerzitetima Grbavica i Alipašino su godinama služili kao primjer kako NE treba graditi. Doduše možda si i ti neki vlaški opančar što ga Tito spusti u grad \'45 pa su ti dobre te sumorne sive kocke.
Nek su titini bili fini a nisu bili mafijaši ;)
‫أشهد أن لا إله إلاَّ لله ، وأشهد أن محمد رسول الله