Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pun mi je kufer vise ovih patetičnih tekstova, gdje niko ne pise da si ti tzv ILEGALNI migranti, prije svega ilegalni, a uz to su prekršili gomilu civilizacijskih zakona i normi dok su došli i dovdje, i sad bi nešto izvoljevali ili šta ??? Meni su ovi napisi totalna fula, osim za neuko stado!
Ovi ne zele da rade, da se integrisu, vecina njih pobjegla je od zakona i pravde u svojim drzavama. Drugi pak su vecinom ratni zlocinci iz Sirije, koji su izgubili rat nakon sto su ih Erdogan i Putin avionima skrsili, a ranije ih je Francuska naoruzavala kako bi oni srusili Asada i Siriju doveli u kolonijalni polozaj kakva je bila poslije Prvog svjetskog rata kada je bila Francuska kolonija. Macronovi teroristi krenuli kuci u Pariz
Dok englezi zele Brexit, migranti zele Brenter
Pa vodite ih vi u svoje sume....😡
Pomozimo im
obavezno posjetit stranicu --AntimigrantBA--
Hajka na migrante. Ljudi nisu znali gdje idu? Čuli ima muslimana u Bosni pa će se ići lakše kad ono nije tako.
Posaljite avione po njih et
Njemacka vapi za radnom snagom,a na hiljade radnika dangubi po bosanskim sumama
Ja se nadam da ce ih ovaj humanitarac odvesti kuci, pa nek onda glumi humanost.
Ako suosjecate sto su zaglavili ovdje, posaljite avione po njih i vodite ih sebi, oni ionako zele kod vas!!