Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliku je Mile frku napravio ja sam mislio doce 2000 vojnika.
fora je u tome što jedini mile ima normalno razmišljanje. zamisli situaciju da BiH šalje 40 obavještajaca da kroji politiku velike britanije....
Ako su vojnici ko ovi belgijanci sto su zalutali, slobodno nista ih nesaljite.
Moze se ovo i drugacije rastumaciti.Mozda zele da ostane fakticko stanje sto nama neodgovara.Zna se da mi zelimo Bosnu bez entiteta i tacka...
Tako nam je dobra i stabilna situacija u državi da se misija EUFOR-a pojačava sa dodatnim snagama. A ne zaboravimo da je EUFOR nastavak SFOR-a i IFOR-a, odnosno onih vojnih snaga koje su u BiH bile stacionirane s misijom provođenja Dejtonskog sporazuma i čuvanja mira i stabilnosti. Zaključak, nismo se puno pomakli od ´95-te do danas.
A sad bez zajebancije, sto se mi ne bismo slozili i ovu svu stranu gamad i spijune od Inzka pa nadalje protjerali iz bh, do kad cemo biti protektorat?
Joj sto se voli bosnje i englezi, pravo sam ganut i suze mi oci
Gdje će bit smješeni, u Salakovac ????
92 srbi u BiH prebacili jezicku opciju na ekavicu Kazu subekat i obekat
@zastoDazastoNe lakse izgovorit nego mehko i lahko
Ono sto su nasi djedovi i ocevi izgradili svojim rukama sad Englezi koriste i vladaju kao svojim! E koja smo mi plemena to nema nigdje! Razbiti i okrenuti se protiv onoga sto si izgradio krvavo i pokloniti neprijateljima, neprocijenjivo!
Da se potvrdi kako BiH ima nafte, poslali bi hiljadu puta više, i još toliko držali u pripravnosti.
@fudocar Haha
Austrija proteruje 60 imama, od toga 20 iz BiH.
Kompanija "Integral" iz Banjaluke dala je najbolju finansijsku ponudu za gradnju dionice nove brze ceste preko Pelješca, koja je dio projekta spajanja juga Hrvatske s ostatkom zemlje. https://www.nezavisne.com/ekonomija/trziste/Banjalucki-Integral-dao-najbolju-ponudu-za-izgradnju-dijela-Peljeskog-mosta/483320
Napokon Mile da objavi, nezavisna srpska, a stigose ponovo englezi.
Englezi su naši prijatelji isto kao i Amerikanci. Pojedine balijice više se brinu za tamo neke istočne zemlje koje ne znaju naći ni na karti nego za državu u kojoj žive. Engleska i Amerika su naši saveznici i to je za nas najbitnije. Upamtite to balijanderi ;)
Glup si ti ako misliš da je retardirani Alija sačuvao BiH, a ne Engleska i Amerika. RS je bila nužno zlo da se sačuva BIH kakva je danas. Bosna sama ne bi se mogla odbraniti od agresora sa svih strana, to je najvećoj budali jasno. Ti još živiš u nekom svijetu zavjera. Nemaš pojma šta je realnost.
Mile ne moze bez Persinga i osiromasenog uranija.
Mile i Covic prizivaju strane trupe.
Eto britanskih spijuna i obavjestajaca ... sve pod okriljem EUFOR-a. I onda neko kaze BiH samostalna drzava. Nemamo mi ni S od samostalnosti, a za nezavisnost da ne pricamo.
@samp1ta , komad papira i melodija (bez teksta) ... poligon smo za sve i svasta, svakome. Smijesne su sve drzave nastale raspadom Jugoslavije, osim Slovenije donekle. Ali mi smo najsmijesniji. Banana drzava.
@Supersonic opet me neko zove :D