Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skont’o ih Englez uz jednu kafu.
problemi politicki a sve spremno za rat, oruzje zalihe hrane nabijanost naroda, uvjek ih mile prevede zedne preko vode
boli njih ona stvar za BiH, da nas sutra srbi krenu istrebljivat bit cu sretan ako nam ne uvedu embargo kao prosli put
Jedino bošnjaci pozivaju na oružje a optužuju svakog drugog da bi im svijet pritekao u pomoć, konačno su EU i MZ prokužili i prepoznali probleme u BiH.
Nikakav rat ovdje neće biti, ako Zapad ne odluči tako, u svrhu nametanja digitalnih ličnih karata na svjetskom nivou. Da se narod o sebi i svom belaju zabavi, a oni da to odrade ispod žita
Sve je to divno krasno što zboriš ,ali jedino mi nelogično da "brexitaši" daju podršku BiH za put u EU .
politicka situacija ... kako britanci sada okrecu, igra na Blkanu i svijetu im je cisti IGROKAZ ... a 90 ti su podrzavali agrresore na BIH a sada igraju visestruke igre ukrajina, zapadni balkan i sl. nije im vjerovati nista ... znaju da mile i dragan sa hrvatskom i srbijom i rusima rade na podjeli BIH i kakva ce onda biti uloga njih, DA SE DOZVOLI IZBORNI ZAKON BIH po mjeri HDZ HR i BIH i podjela zemlje iiiii ono sto slijedi..
Ovaj Rus kaze nema BIH u NATO a senilni Englez kaze nema sigurnosne opasnosti Jeli on mutav ili smo svi mi slijepi. Ako Murphy ovo ne presijjece ode Balkan u PM.
Nema rata,al nema ni zivota.
Nisi ti onda moj Stjuarte nista razumio ?!
Problemi su tri konja koji zamisljaju da zastupaju cjeli narod u BiH A u stvari zastupaju samo nacisticke smradove
Problemi lopovske prirode
Nikakav rat ovdje neće biti, ako Zapad ne odluči tako, u svrhu nametanja digitalnih ličnih karata na svjetskom nivou. Da se narod o sebi i svom belaju zabavi, a oni da to odrade ispod žita
Zna Peachka sve
Sve su ovo predizborni trikovi... zivi bili pa vidjeli
Gospodin Breskva...🤣🤣🤣
Uh, niko ne palamudi "okruglo pa na ćoškove", kao britanski diplomata...
Tako nas je i '92 . Zapad nasukao i nahuškao, i sve govorili da nema krize, a kad se zakuhalo okrenuli su hlavu od nas i uveli embargo na oružje Pitam se zašto su sve do jednog pravoslavca koji rade u Oružanim Snagam u Federaciji pisali 11.Aprila godišnji odmor???
Bravo. Konacno da neko kaze pravu istinu