Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao, jao, sad će se počet javljati razni "stručnjaci" i eminentni "eksperti" za genocid i ratno i međunarodno pravo. Ukinite komentare lešinari.
Kada su u pitanju neprijatelji NATO pakta; Srbi, Rusi, Kinezi i ostatak slobodnog svijeta, sve je moguce. Moguc je genocid u opstini, u zgradi, u autobusu. Ta pravila ne vaze za naciju ovog "historicara" koja je u ropstvu drzala skoro citav svijet, koja je izmislila koncentracione logore, robovlasnistvo dovela do savrsenstva i koja i danas ubire plodove svoje kolonisticke, zlocinacke politike i zivi na potlacenim narodima. Sva sreca pa za njih ne vaze pravila koja namecu drugima jer bi bio pravi matematicki podvig izbrojati sve njihove "opstinske" genocide.
http://www.***/reportaze/ej,-ja-nisam-srpkinja-na-la%C5%BEi-i-krvi,-ve%C4%87-srpkinja-na-istini-i-pravdi,-u-to-ime-se-ponosim.html
Tako je! Ko o cemu kurva o postenju !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)