Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasim politicarima i njihovim uhljebima iz kancelarija bi se gadilo da postenim radnicima pruze ruku da se rukuju...jer oni radnike smatraju nizom i prljavom vrstom...
Dok je SDA bila, cistile se samo kase
Pospremio ovu našu bagru
Bruka i sramota. Zamislite dođe vam gost i uzme usisivač jer ne može gledati peksinluk u vašoj kući. Džaba vam što fuge u kupatilu četkicama ribate kad vam je svejedno što u smeću živite.
Gospodin 👍
Najbolje da drugi ciste za nama!!! Koji smo mi odron!!!
Toliko nema posla da moze da kupi smece, to je pravi posao za njega premasio zanat.
Gospodin.
došo' da opali kakvog mladica za papire
Ovi stranci očiste na prolječe, ali do kraja ljeta je opet sve isto a oni lijeni i teško im očistit još bar jednom. Evo sad gledo s prozora kako čiste, 3-4 sata i odoše kući. Sramota.