Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miscini da je obrnuto !
ogledalce ... Radodajka vigetz... sad ce pun mjesec glupaco !
@CheshiireCat đe si genijalac....dr.mr.prof.ing.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koja Licemjernost!? Bosna i Hercegovina nema problema sa terorizmom niti je napala ikada nekoga u svijetu! Kroz Istoriju Bosna se samo branila od terorista i takvih vama slicnim!
@vinkomir4 cetnici ustase, ahmici srebrenica ma daj umij se
Iskreno ja ne vidim nista lose u ovom savjetniku za turiste .Generalno se moze napisati isto za svaku zemlju u svijetu .Pozitivno I ohrabrujuce je sto do sada niko od GB drzavljana nije imao problema .Zivimo u opasna vremena i treba prestati razmisljati "nece nas"
Zato svak na svoju stranu i kako nam je sudjeno. Pa kad zapad bude rokao po Bakirovoj dzamahiriji, da mi mozemo da zderemo slaninu, sir i luk, pijemo rakiju i pivu i gledamo predstavu.
Zapad pretezno voli obasipati "demokratijom" istocne turske kopiladi/cetnike/naciste nazovi kako hoces......sto Hilari rece da bi opet samo bi koristila vece bombe.....AGREED.
GODINA 2017-a: PLINSKE BOCE I PSI U SLUŽBI TERORIZMA NA TERITORIJI BOSNE KAO PRIMIJER ZLOĆUDNOG PO ČOVJEČANSTVO SPECIJALNOG RATA (POVIJESNO PROTIV CIJELOG SVIJETA) KOJIM UPRAVLJA GENOCIDNA TVOREVINA TARIGUZIJA (SRBIJA): www.klix.ba/vijesti/bih/odgodjena-delozacija-porodice-glisic-u-banjoj-luci-vlasnik-pustio-pse-na-policajce/170605026
NAPOMENA: Podsjetimo se da je nedavni pomor u Londonu (2017) olakšala na taj način što je prije nekoliko godina jednostavno omogućila munjeviti tranzit ogromnog broja izbjeglica preko svoje teritorije.
NAPOMENA BROJ 2: Kao i u civilnim avionskim nesrećama, skoro svaki problem je mješavina dva ili više faktora, ali izuzetno opasni parametar je Tariguzija sa svim svojim oblicima institucija.
Kontra mjera je da se pouče BiH građani da ne putuju u Britaniju - opasnost od terorizma je permanentna - svaki dan se nešto desi na bazi terorizma. Kuhali ste na Bliskom i Srednjem Istoku - vrijeme je za plačanje dugova!
Kakav je to teroristički napad bio u BiH može li me neko podsjetiti, onaj Mevlid što je puco po fasadi valjda, ili taj u Rajlovcu koji nije uopšte pripadnik ISIL-a nego idiot lik, nije vehabija, ubio frajer dvoje ljudi, pa onda je i Sanjin Sefic terorista
Eto kod njih cvjetaju ruze i nema nikakvih problema, nemaju dzeparosa niti kriminala, zive na racun drugih tako sto drugima razaraju drzavu
A glede terorista jedan dio je u Haagu, jedan dio se krije u srbiji i Banja Luci
Vrlo jednostavno dragi englezi Nemojte dolazit Idite u srbiju tamo ja mrtvi mir, obiđite hladnjače kao turističku atrakciju
Njemacka je to davno preporucila...istina imucnijim gradjanima kao mogli bi biti meta ucjena ili otmica. Ne zbog potencijalnog teroristickog napada.
Stalno i svugdje postoji mogućnost terorističkog djela, ali mislim da je domaćim potencijalnim teroristima ispušni ventil Sirija gdje su treći po brojnosti iz Europe...
@sherif Poture, kako ću sa njima kada nisam pripadnik religije "mira"?
@Stjepan III. - e, neka si vala na kraju priznao da si u religiji nemira i netolerancije tolerancije. Religiji koja je izmislila, terorizam, genocid, pa i inkviziciju!
Ovo se desi kad ih samo pustis da izadju iz EU, a nisu ispunili uslove zapadnog balkana.
tako je! neka se zna da u tzv rs slobodno setaju silovatelji, razbojnici, varvari i pedofili. oprez turisti mogli biste stradati u "junackoj borbi"
Ovo je samo početak optužbi ili ti upozorenja za BiH...
Sad da imamo vladu kako treba udariti im kontru pa reci nema ulaza Britancima u nasu zemlju kada nas znaju ovako vrijedjat' :D
Hajde samo ovo okreni. Upozorenje Bosancima i Hercegovcima prilikom odlaska u Englesku. Moguć terorizam :)