Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrena podrška Britanskoj vladi za ovu akciju Humanitarno-istorijske vrijednosti. Najbolja vaspitno-pedagoška mjera (i obaveza) je mladima, a pogotovo svojoj djeci govoriti istinu i samo istinu, kako bi mladi ljudi "svojom glavom" odlučiti šta je ispravno a šta ne. Na žalost, neki narodi svoje mlade već u kolijevci "laganjem uče" da su oni ispravni a da su drugi zli ljudi. Još jednom Hvala na pametnoj ideji i akciji koja je već sada i sama Prva lekcija u tom poštenom i iskrenom pravcu.
P
Čestitam, i pogledajte dobro svoju sramotu i nemojte zaboraviti objesniti tom posjetiocima da je britanska vlada bila najžešči zagovornik da se uspostavi embargo i kasnije da se neskine - evo rezultat te politike.
Vjerujte ili ne: Tokom agresije (agresija) na priznatu i suverenu Republiku Bosnu i Hercegovinu čak je bilo zabranjeno uvoziti "metalne kašike", nedaj bože da bi muslimani nadmočili agresore viljuškama i kašakima ili čak ih topili i pravili tenkove???