Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inzko je zabrinut....
18 % vristi...
@yeba.mene.drzava lord Ahmed i baronesa Arminka:))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i kaze BiH suverena , nezavisna ......aahahahahh joj jest ovo sve sega postalo
onoliki ljudi izginuse, djeca, neki ostase invalidi ,,,da sada sjedis u hodniku dok ti drugi o drzavi odlucuju i onda kada se dogovore izaci ce da ti saopste sta da radis u svojoj drzavi i kako :( koja smo mi tuga i komedija postali
@gooUser1611220424 "Konji ostaju konji, kočijaši dolaze novi..."
Kako ide ona pesma..DA TE NIJE ALIJA 🤣🤣🤣🤣🤣
gledaj lorda ahmada. samo još zlatan zub fali
ruje ce stavit veto na tu odluku u UN, i onda ostaje incko dozivotno (a dodjikanu ne smije nista)
21 vek a vi ste jos nečija kolonija..vazda gazda nad vratom
Joj, ovako će to biti dovedu njemačkog guzonju, a ono opet zavezane rukice, a ovi ostali opet po starim vijestima.
baronesa Arminka i lord Ahmad, nije ni Britanija sto je nekad bila
I Rusija dio procesa? A šta se čekalo tako dugo. Putin je bio zaokupljen Krimom i Ukrajinom ali to se vrijeme nije iskoristilo. Tek u junu prošle godine poslije referenduma za vječnu vlast, je Putin poručio preko Ambasadora da u BiH nema nikakvih promjena bez ruske saglasnosti. Bakir se okomio na ambasadora ali nije smjeo spomenuti Putina. Sad je Rusija tu i bez deala neide ništa više.
Fuj vise smo nezavisnosti imali 1993.
Ponosan na nasu skolovanu i uspjesnu dijasporu!
Bravo Arminka.. Naši debili opet pojma ni o čemu nemaju.. Na čelu s Ridjobradim..
Inzko napunio vrece.
Možete postaviti i svetog Petra, ali ako mu budu zavezane ruke s aspekta kažnjavanja i mijenjanja svih onih (dakle svih), koji rade protiv države BiH i njenog već dogovorenog demokratskog puta u EU i Nato, ...nema ništa od te ublehe...
Kada ce biti musliman V.p? Do sada je bilo 6-7 katolika-protestanata. Kada ce doci musliman Turcin , Albanac , Pakistanac ?
Zasto nam treba ohr, stvarno volimo da drugi upravljaju nama.Mi Srbi ne zelimo da drugi upravljaju Bosnom, nismo nikad zeljeli oa necemo ni sad. Bar cemo to javno reci bilo kome. Mi volimo Bosnu, mnogo smo propatili zbog nje da bih je dali drugome da je iskoristava.
Milorad ce sada da omeksa kao vuna. Kukala mu majka. Mozda mislite da nema veze ovo sa Dodikom, ali vjerujte tek cete da vidite sta je Dodik. Sve ce vas prodati zbog sebe.