Izjava visokog zvaničnika EU
0
Brisel čeka Špirićev odgovor o IPA fondovima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste glupi, samo kod obicnog naroda koji nema ni za hljeba jos uvjek postoji srbin, hrvat, musliman. Kod ovih glavonja postoji samo s kim se udruzit i sto vise para opljackat. Uporedite samo snimke nasih politicara gdje se jasno vidi smijurenje, grljenje, pozdravljanje, pa i onaj snimak gdje se Tihic i Covic smijure dok Dodik podebava novinarku Arijanu Saracevic.
HAJMO MOTIKE U RUKE I RADITI NESTO, A NE CEKATI MILOSTINJU EUROPE I ZICATI LOVU SA RUKAMA NA GUZOVIMA!
Srbi su genocidni narod. To najbolje zrtve terorizma srbije i srba znaju.......Hrvati, Bosanci, Albanci, Crnogorci, Jevreji, Makedonci, Madjari, Bugari, Banatci (totalno istrijebljeni od srba) su zrtve srpskog terorizma.
Doslo je vrijeme da se umjesto dzamija grade tvornice NEMA VISE S_A_D_A_K_E
Ovaj nepprijatelj Spiric BiH-e Blokirao je sve sto je moguce, ko drugo , postavio je za lobiranje genocidne tvorevine sve genocidase serbo cettnike, zensko ili musko...Od Brisela, pa do svih medjunarodnih institucija...!!!
Ovaj okorjeli cettnik je jedan od najvecih neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine...!!! Tuzit ga, za sve zavjere ...!!!
ovaj covjek je isti esad kirlic
@theb tacno ti je tako kakav si i kako zasluzujes. sve sto ti se desava je precizno rezultat TVOJIH odluka. kad to razumijes onda si razlicit od smrdljivog pecinasa koji smrdi od pisace.
Opet srbi kao arapi, jedva cekaju da izdaju Evropu i zabodu joj noz u ledja, srbi uopste i ne vole Evropske drzave, srbi vole Rusiju, to su im braca.... ako nije jasno bit ce jasno kad tad.
Lako ce se svi oni usaglasiti kada su pare u pitanju :-) Ipak ce najvise tih para otici u dzepove njihovih podobnjaka ... Prodali bi i majke rodjene za pare a ne da ne prodaju drzavu ...