Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce vam vize za ove haram zemlje, hajte braco po vjeri u pakistan, afganistan i siriju. Tamo je zivot!
Glupane jedan. Ti si ekstremista i šovinista.
Vlasine uporno forsiraju pricu o ukidanju bezviznog rezima i Brisel im jos upornije govori da od toga nema nista. Jos jedno blamiranje cet.nicke propagande iz Blica i SRNA.
Koga briga. S putovnicom odavno ne treba viza :) Baš me zanima kakav je osjećaj biti odbačen i nepoželjan u civiliziranim zemljama? Je li može neki Bošnjak malo pojasniti kako to ide: Odeš u ambasadu, tražiš vizu i pokušavaš prodati priču da nisi tako loš kao što se misli?
Zašto bih srao majci u usta kad mogu u vaše more?
poseri se mami u po usta. što se mene tiče.btw. nisi ti bio nigdje od svog rođenja, a kamoli u emiratima, turskoj ili egiptu. razvlači kokošju paštetu po kruhu što tanje, da imaš i sutra nešto pojesti.
u Makarskoj će opet brdo naših kondoma da bude
kakvo ukidanje viza, dosta nam je balyinskih azilanata.
@Hrvatska: Ja se u vašem moru jedino kvalitetno pose**m, ništa drugo. Doduše, nisam bio tamo posljednjih osam godina, idem na destinacije u prijateljske države poput Turske, Emirata ili Egipta.
@Hrvatska, Split Eto nas opet. Čisto iz inata. ;)
Ne obracaj paznju na smrdskog provokatora.
Slađe je nase more koje polovi vase tamo negdje oko Peljesca
E j*ebi ga. Ja se bas ponada da ce vam uvesti vizni rezim.
Steta. Eto ih opet na nase more naredne sezone.