Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A LEVATA PORED \'NAKOG ZRĆA, AKVARIJUSA, KUR.AVA, PJENE I SVEGA ONI OTISLI NA BRIJUNE DA SASTANCE!! CCCC KATASTROFA!
Ovi naši papci uvijek u živom zidu.
Kako se Srbi vole slikati kraj Tadic-a, gle\' ti!
Pa zar ti doktor nije lijepo rekao: jedna tableta ujutro, dvije u podne i jos jedna navece. Ako nastavis preskakati terapiju zavrsice ti Suljaga na Fati dok ti odmaras u hotelu na Sokocu :)
malo je reci koliko je smijesan ovaj kvartet na slici koji je to mediokritet cudo jedno :)))) al oni jesu ogledalo naroda - i tacno kontam kakav je narod :)))
GDJE SI TI OVDE VIDIO DA SAM JA NESTO POISTOVJETIO SA NEKOM RELIGIJOM..JELI SUGAVKO??Eto vasi pravoslavci neznaju sta ce od bogastva..rumunija ,bugarska pa sada ova grcka pa moldavija i cak majka rusija 90%stanovnistva zivi ispod granice siromastva...o vama necu ni rijeci(najbogatija je crna gora ..))))..tako da nemas sta nikome prigovoriti a ako si kojim slucajem katolik samo neke zemlje primjera . papa nova g, i timor ,filipini.kongo ruanda,citava pod saharska ,pa onda citava latinska amerika itd itd.ima toga moj jarane u svakom religiji i bogati i siromacni ali ovde ja pricam o vama i nama o tome ja trebi pricam a ti ko i svaki bilmez potovjecuje se sa svabama i francuzima ...nemas ti nsita sa njima ama bas nista slicnoga..cak te ti toliko mrze da su vas pokusali istrijebiti.
DJE SAM JA TU
hehehe mujo nije sve u kolicini, vidi sta je vasih muslimana po svijetu, pa sve gladno! mobiliziras ih za bilo koju ideologiju za krisku kruha!
meni samo nije jasno kako vise mozete trojica izaci i prestavljati jednu zemlju...kako vas vise nije sramota ..narocito ove srbadiju...kako vas nije sramota svijeta....radi vaseg inata i magareceg stava po pitanju..nepovjerenja mi mozemo imati samo jedan ciji taj cilj ce biti vas vratiti odakl-e ste i dosli preko Drine u vlaske planine..hrvate necemo vise ni spominjati ..sramota ...nema ih ni za jedne postene momcadi da domina razbace...BOSNA BOSANCIMA TJ BOSNJACIMA OSTALI MARS U PET ...PPI...ZZZZ.DDD IIIIII MATE..RINNNNAAAA...
zigu li ko sta :))))
Evo, probudio se pacijent. Jel tamburica lipo lalala?
@HAHAHAH Ima dobra JAJA zato ih i cuva...kad-ad ce neko dobit po krvavim prstima...!!!
@tambura 18.07.2011. u 10:18 cuclaj i obbrezane i neobbrezane Bosanske kite...bre.....!!! Prijatno...Kobolicu-Pretorjan-axa-ampak-CRO-itd...ti mali servicu placeni...lopovcicu...!!!
Komsic je jedini Bosanac i Covjek...!!! A ovi ostali trojica na slici...kozji brabonjci...!!! Sastaju se...diskutuju al u k*ur*u...!!!
dva srbina predstavnika teritorije od 102.331 km2 i dva muslimana predstavnika teritorije od 13.000 km2 !!!
aaaaa predsjenikaaaa i ku.r.c.aa na slici dva mungosa i dva srbina
Sad ce trojica da preglasaju dvojicu, samo, koja li je pobjednicka trojka?! Takebeer