Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada davno su muškarci radili a nezaposlene žene mahalale po komšiluku. Danas muškarci ne rade i po cijeli dan mahalaju po portalima. Nisu bitne vijesti, šta u njima piše, treba komentarisati izgled, frizuru, politiku...
@jk94 Upravo tako. Stručnjaci za sve i svašta, osim za raditi i zaraditi sebi.
Brigadna generalica? Generalica majorica? Generalica pukovnica?
To u sredini vuče na latinski. Generalica majorica officinalis L. Generalica majorica vulgaris :) Šalu na stranu, pukovnica i potpukovnica su bile službene riječi za te činove žene i u JNA, npr Jovanka je imala čin potpukovnice, kasnije pukovnice) mada nije bila majorica nego majorka, i nije bilo nikakve generalice. Da je bilo, bila bi generalka, nikako generalica.
@DonTitož, također i veliko spremanje u kasarni nedeljiom prijepodne, svaka jedinica na svom spratu, pored uobičajenog šišćenja i pospremanja, išla je i trešnja deka, pranje prozora hladnom vodom i novinskim papirom, do glačanja poda u hodniku sve dok ne zacakli.
Da bi se Bosna nosila sa sigurnosnim prijetnjama mora: 1. uvesti obavezan vojni rok 2 godine 2. izdvajati za naoruzanje i odbrambenu snagu Armije bar 20 budzeta 3. povecati broj prof vojnika na 100 000 4. prikljuciti se NATOu 5. 6... 10. Imati istu ili vecu borbenu moc od susjedne 3 zemlje skupa..jer najveca prijetnja za Bosnu i narod dolazi od ovih zemalja i agresija po obicaju dolazi kumulativno iz sva 3 zajedno
Nacionalne oligarhije su uzurpirale drzavu unistavajuci je od 90te do danas. Jaka i demokratska drzava znaci prosperitet sto je obrnuto proporcionalno njenoj podjeli ili podjelama bilo koje vrste koje vode u siromastvo i rat.
ova treca slika os'go ista Robert redford hahaha
Glavna prijetnja BiH su ludi milojko i Begzad alias Ebu Derda😂😂😂
Yebo te bakir zuta😂
Šta ima trandžo
Cetnici su glavna prijetnja BiH, bili i ostali.
Nemoj tako brigadirko! Nas ministar Kursadzija kaze da je sve sigurno i da nema terorista u BiH. Zna taj sve... ima opasan krug operativaca na terenu sa kojima se redovno sastaje... pred zadrugom na jednoj 'ladnoj.
Protektorat MZ je najprofitabilnija prćija NATO-a i UN.
haj odjebi malo
Ma kakve sigurnosne prijetnje bolan nit koga zanimamo nit nam ko prijeti. Vrati se u Englesku, primjer vojne obuke i sigurnosti, pa sredite tamo stanje
necest ti doziviti da mi budemo u natu. ja mislim nikad
Koliko smo bitni ,zenu vojnika su poslali ...