Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HISTORIA SE PONAVLJA! 1.) Srbska genocidna muzika 2.) Naoružan psihopata 3.) Ubistva zena, djece, ne naoružanih civila TO SU TI SRPSKI “HEROJI”! Samo na civile koji im nista uradili nisu. Samo djecu znaju puškom gađati! Šljam svjetski ste, GENOCID je prva asocijacija kad se cuje ime srbija! 🐷🚜☠️
Balije ,ustase i cetnici su ista "ranja druga pakovanja!
Imaš sad vremena da razmišljaš u bajbukani, ostatak života i da se sjećaš kako si bio slobodan. Već su domaći zat vorenici najavili da će malo sa ga prevaspitavaju.
Bolesni umovi svijeta, bolesne ideologije poput terorizma se vezuju za cetnistvo, oni traze idole u karadicu, mladicu, to je jos jedan dokaz kakvi su krvnici bili cetnici i njihove vođe !
Grad se zove Kristova crkva(Christchurch) a ne muhamedova džamija. Neka tako i ostane. :)
imao je prave mentore u ,, slavnoj srpskoj vojsci", koja je naoruzana do zuba, hrabrost pokazivala nad nenaoruzanim narodom-- zenama, djeci i starcima.
Isao Kacavendina ispovjed i obuku!
NAJBOLJE SE VIDI STA JE PISAO NA ORUZJE OD KOGA NA BALKANU JE NAUCIO UBIJATI. CETNICKA OBILJEZJA POKAZUJU STA JE POKUPIO SA BALKANA. CETNICI OD SVIH NA PLANETI SU BILI PRIMJER OVOM DA UBIJA LJUDE.
Ovaj je kod nas u BiH naograjso.
Postavlja se pitanje zasto ceo Svet mrzi Muslimane? Sta je zajednicko za Tarranta (Australijanac) i Breivika (Norvezanin) -mrznja prema Muslimanima. Mogu da razumem zasto Srbi, koji su vekovima bili pod muslimanskom ojupacijom, muceni i ubijani mrze Muslimane ali zasto bi neki norvezanin i australijanac mrzili Muslimane?
@ShoneVotajuv zato jer muslimani pljackaju, siluju i ubijaju i u njihovim drzavama. gdje god jesu prave probleme, islam je jedan veliki kancer od kojeg ovaj svijet boluje.
Morao je od nečeg poluditi.
sace u genocidnom rs dati ime skole po ovom teroristi...inace svi zlocinci su dobili nesto od ulice skole itd..kad su mogki studenski centar nazvat po karadzicu..sace in biti heroj za njih tako je to kod nih
Vjerovatno si skuzio na cijoj strani si, sretno brate
Bio je fake napad, ali je svijet vidio da du Srbi teroristi. Slijedi sirija 2,
Strah nas je srpskog naroda. Nato ureduj...
ma boravio kod Srba ovo su ga samo oni mogu nauciti niko drugi kako se neduzni ubijaju jer tu su srbi experti
Čirilica po oruzju. Imena vlaških vojvoda. Datumi bitaka četničkih. On je morao sa četnicima imati vezu. Još fola roditelji britanci a pjeva pjesma karadzicu vodi svoje srbe. Bosanski četnici imaju udjela ovde i to nesumnjam. Još bio u bosni. Treba fbi ukljuciti u istragu i sipu . Fakat