Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj nije došo djaba,nešto je namiriso
Dobar je Brega za razliku od nekih pobjegulja
@otvori oči Bas tako brate mili. Ali tu treba napraviti razliku izmedju Bosnjaka koji su kategorija sljama, i naravno ovu Bosnjaka u koje, medju ostalim, ti i ja spadamo. Moramo se boriti protiv virusa koji je u nasem bosnjackom tijelu danas prisutan i pokusava da ovlada cijelim organizmom k\'o najgora bolest. Naravno, rijec je o Bosnjacima koji ce jednog dana sami ostati sa njihovim bregama, kustama, pustama i drugim devijantnim ljudima, sami, potpuno zaboravljeni od svijeta, prokleti, tumarace slijepi na obali nabrekle rijeke.
Ništa čudno,Bošnje najviše cijene one koji im seru po glavi!
Jedina osoba kome skidam kapu do poda na prostoru biveše juge jedini ama baš jedini,sa svim svojim manama koji svi imamo.privatno kakva je osoba ne znam ali ovako iz medija \"DO PODA\"
A Mersad Berber je kao drugačiji od ovog? Mersad Berber, Tuđmanov privatni slikar, inače najveći plagijator u povijesti Balkana? Dok je Berbera i sličnih ovdje neće biti umjetnosti, snobu glupavi.
Da ste vi jugoslovenski miševi imali da.mu prije rata progovoriti o nevjerovatnoj pljački koja se 80ih dešavala širom YU, da ne govorim o 46 godina kršenja svih mogućih prava hiljada ljudi koji nisu bili poslušne ovce kao vi, drugačija bi danas priča bila. Od sviju na ovom ukletom Balkanu vi titini pe.de.rčići imate najmanje pravo da se javljate po bilo kojem osnovu.
\'\'Medjutim bez Bregovica i njegovih pjesama, Bosna nikada ne bi bila bi to sto jeste\'\' Koji si ti napaćeni kreten :D :D :D
Najedi se vanago papku genocidaški
Sarajevo je naravno selendra. Ali to je tako. Nikad i nece biti neki vazan grad ali to nas prave Sarajlije ne sekira. Dapace. Medjutim bez Bregovica i njegovih pjesama, Bosna nikada ne bi bila bi to sto jeste, naravno u onom pozitivnom smislu.
Brega je uvijek bio za ovaj grad i htjeli mi ili ne ova raja koja zna da bude zavidana na uspjeh svojih građana,ipak u duši voli i cijeni ljude ko što su Brega , aferim na priznanju i svaka čast onima koji su ga predložili.
Šta kaže Brega danas, \"Sarajevo je malo neobična selendra.\" Eto vam brega, st**o maIoumna. http://www.nezavisne.com/umjetnost-zabava/muzika/Goran-Bregovic-Sarajevo-je-malo-neobicna-selendra-157261.html
Jeb\'o vam Brega zenski dio familije (ako vec nije). Pitajte mame i sestre sta misle o njemu. Brega - LEGENDA!
Stvarno mi nije jasno cime je Brega zasluzio da dobije bilo kakvu nagradu, i to u Sarajevu, gradu koji je napustio kad je bilo najteze i nije mu pomogao nicim i nikad. Eto nije morao puskom branit grad, ali mogao je bar neku pjesmu napravit. Psesmu su napravili i oni kojih se bas i ne tice, U2, Balasevic i mnogi drugi, a on nije i jos mu daj nagradu!
haj zdra\'o
Ja mislio Joosipa Lisac dok nisam otvoriio sliku u punoj veličini...
ovaj @sarajlija je sandzaklija , samo da raja zna.