Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...u bosni policija šta radi...radi samo na uklanjanju se.xa...nigdje u evropi neces naci na rigoroznije stanje sto se tice se.xualne ponude...tu su vrlo expresni,expeditivni i uspjesni...kao da ih neka "druga glava" vuce u te "jazbine" ...al zato...auto mafija, droga, sistemska korupcija, policijska korupcija...to brate CVJETA :-)
...reci ti meni jel u redu da drzava od jedva 3 miliona ljudi ima preko 75 000 policajaca primjera radi...New York 8 milionski grad ima cca 30 000 !
Seksualna eksploatacija maloljetnica je u velikoj vecini slucajeva dobrovljna sa njihove strane. Znaci pokušati ubjediti roditelje da se malo brinu gdje su im djeca i sa kim.
Sad će Cerić sve to na tobe dovesti... :P
Zunaci iskreno si mi nasmijao :D bravo decko evo boba ! sjedi opet