Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile je budala ...samo nastavi mileeeee .... bar si ti lud ...
Mani se ti Brčkalo politike. Za 2 -3 sata samo 25 komentara. Nisi izgleda bitan.
Gledam facu dodika...gledam facu ivanovica...i sad gledam od ovoga facu....pa imali iko da normalno izgleda medju ovi Bosanskim pravoslavcima...sve i jedan ima bolesnu facu...
E moj deman, nepismeni debilu, u 2 reda 5 grešaka. I drugi bolesni....a ti zdrav. Pravac doktoru...duševnom.
Ma vi iz SzP a samo laprdate a u sustini ga u svemu podrzavate.Da je suprotno davno bi mu vec zajedno sa policijom usli u kantor
Ne seri, ista ste vi stoka. Čak i gora od onog iz Lkataša. Za fotelju bi rodjenu majku prodali a ne narod od kojeg primate astronomske plate.
@NoridaUbitiNecete....... Ako ti stvarno vjeruješ u sve budalaštine koje ovdje pišeš, onda ti prijatelju ni svjestan nisi u kakvim si yebbenim problemima ...!!!
PA EVO "UZIVO" NA RS KAZE DA NE DOLAZE SRBI IZ BOSNE VEC IZ SRBIJE PA MRS TAMO JEB....I TEBE I VUKOVE
ne mogu shvatit ozbiljno lika koji se preziva Brčkalo
...ili posrbica
Pdp je zabrinut