Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Distrikt Brcko, samo naprijed.
Pa dragi Anto, vi več dobro znate, ko su ti ljudi, i u koje svrhe oni koriste ta auta, tako da nije potrebno, da ih građani prijavljuju. Prijavili mi njih ili ne, oni će i dalje koristiti auta, u nedozvoljene svrhe.
Ovo kao da je predizborna pa čovjek ono kao nešto će uraditi. Zna on dobro za tehnička dostignuća, ali nije cilj to "uhvatiti nekoga na djelu i otkaz" nego ono "o moj narode ja vam dao šansu a vi šutite" . Kako narod da zna kada oni sami sebi pišu putne naloge i nalaze se od utakmica, kafana, svadbi, vjerskih objekata itd. sve po "službenoj dužnosti", a onda pa prvo bi vjerovatno on bio prijavljen...
OGLAS: Prodajem nov GPS. Cijena po dogovoru. SIFRA: Kuca-poso-poso-kuca
svaka cast, ovo treba uvesti u svim opstinama.
kako se prave g l u p a n i ovi iz brckog ! uzmite gps i postavite u vozila i sve ce te znati...tako se to radi a ne da narod maltretirate
GPS je odgovor na sve,oprema nije skupa.Zloupotreba drzavne imovine=Otkaz.Kratko I jasno. Tako rade u Americi. Pa bujrum izvolite koristiti drzavnu imovinu u privatne svrhe. Nasoj Bosni treba zakon !!!!!!
Rano ste se sjetili ,gdje ste bili zadnjih 15 godina dok se Mirsad Djapo Osmic Zeka i ostala kompanija SDP-ovska po kafanama i ljetovalistima vozala sluzbenim autima,citav grad to zna znas i ti Anto !!
tihi Aj,sace i moju zenu upratit na pijaci!
zloporabe - kakva je ovo slozenica?
Isto k'o da je 1986 sad postoji GPS nije ni skupa oprema ovo je cisto preseravanje i glupiranje boli ljude ku**c ba nebi 20 kf kredita potrosio na glupost. ;)
Fino lijepo ugradite GPS praćenje koje ne košta mnogo i riješen problem. Imate fino za sve zapisnik koji se snima, kad i gdje je ko išao, kojom brzinom je vozio, kad je auto upaljeno, kad ugašeno itd......
kome će prijaviti. to je kao da radončiću, zlajogluu, bakirogluu i žabcu prijaviš dijete da je ukralo čokoladu u samoposluzi
eto mi bas znamo je li neko koristi automobil u privatne ili sluzbene svrhe...
Dobra ideja. Da hoce i u kompletnoj federaciji to uraditi da svako službeno vozilo obilježe pa da se ne kurče vise sa državnim ,a pogotovo po gradu kad jurcaju jer žure na rucak kuci.